Regija
DOBRA IDEJA

Za Svjetski dan spavanja “prespavanac” u školi
Objavljeno 20. ožujka, 2018.

POŽEGA - Učenici i su prihvatili ideju učiteljice engleskog jezika Jasmine Radović Jakovljević da na Svjetski dan spavanja organiziraju “prespavanac” u školi.

- Predložila sam nešto što do sada nije bilo organizirano u našoj županiji. U povodu Svjetskog dana spavanja pokazujemo da je spavanje jako važno za dječje zdravlje. U razred smo postavili strunjače, a oni su donijeli posteljinu, jastuke, vreće za spavanje. Pripremili smo večeru, doručak, pjevanje karaoka, pidžama party, zabavne igre, od traženja blaga u učionicama po mraku s lampama, igru provlačenja kroz gume kao u špiljama, a na kraju ćemo pogledati film “Duh u močvari”, što im je i lektira, pa će se podsjetiti knjige. Uz specijalitet koji svi obožavaju, hot dog, sokove, za večeru imamo i puno voća što nam je donirala jedna mama – opisala nam je učiteljica Jasmina scenarij “prespavanca”.

– Odličan je pidžama party, pjevamo, plešemo, imamo igre i odlično se družimo - oduševljena je bila Vanja Turčinov, učenica 4.c. Na “prespavancu” je bila i razrednica Marija Rabić, kao i učiteljica pripravnica Hana Mijatović. Sve na “prespavancu” obišla je i ravnateljica škole Kornelija Sabljak. AGM Kruna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike