Sport
DALIĆEV POPIS ZA PERU I MEKSIKO

Santini i Leovac ne putuju u SAD
Objavljeno 18. ožujka, 2018.

Izbornik Zlatko Dalić sa svojim stožerom danas će krenuti zrakoplovom u SAD, a većinu svojih reprezentativaca okupit će u Miamiju, gdje će 23. ožujka naša reprezentacija odigrati susret s Peruom. Četiri dana poslije u Dallasu sastat će se s Meksikom. Dalić je uoči puta objavio skraćeni popis putnika, s kojeg su zbog ozljeda otpali Dejan Lovren i Matej Mitrović, a na put neće krenuti još i Ivan Santini i Marin Leovac.

- Htio sam suparnike sa Svjetskog prvenstva i dat ću svima priliku, iskoristiti sedam dana za komunikaciju, druženje i zbližavanje. Ne možemo očekivati neke vrhunske izvedbe, ali sigurno moramo pokazati na kakvom smo putu. Peru i Meksiko dat će nam pravu sliku - poručio je Dalić.

Tako će za predstojeća dva susreta konkurirati: vratari Danijel Subašić, Lovre Kalinić i Dominik Livaković, braniči Domagoj Vida, Vedran Ćorluka, Zoran Nižić, Josip Pivarić, Ivan Strinić, Šime Vrsaljko i Tin Jedvaj, veznjaci Milan Badelj, Ivan Rakitić, Marcelo Brozović, Mateo Kovačić, Marko Rog, Mario Pašalić, Filip Bradarić, Luka Modrić te napadači Ivan Perišić, Ante Rebić, Marko Pjaca, Andrej Kramarić, Mario Mandžukić, Duje Čop i Nikola Kalinić. K.L.

Možda ste propustili...

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

OSMINA FINALA KUGLAČKOG KUPA HRVATSKE

Osijek jedini favorit od slavonskog kvinteta

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

Najčitanije iz rubrike