Mozaik
WORLD TOP MODEL CROATIA 2018.

Petnaest finalistica u Korčuli
Objavljeno 18. ožujka, 2018.

Već nekoliko godina zaredom pobjednice izbora World Top Model Croatia svojim trudom, zauzimanjem, znanjem, ali i samouvjerenošću na svjetskom izboru postižu velike rezultate. Svojim uspjehom dobile su priliku raditi za priznate domaće, ali i inozemne dizajnere, modne kuće te su redovito prisutne i na većini velikih i poznatih modnih događanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ovim uspjesima hrvatskih predstavnica na svjetskim natjecanjima možemo biti zahvalni izboru World Top Model Croatia kojim se konstantno radi pozitivan pomak u hrvatskom modelingu i predstavljanju modela u inozemnom modnom svijetu jer neki naši modeli doista pripadaju u vrh svjetske mode.

Dea Maretić (Talia), pobjednica izbora u Hrvatskoj 2015., Lara Spajić (Talia) pobjednica izbora 2016., Ana Gavran (Midikenn) pobjednica 2017., svoje iskustvo u modelingu u Hrvatskoj i svoj portfolio dopunjuju radeći i za neke od najvećih modnih agencija u svijetu. I ove godine, u Korčuli, održat će se izbor World Top Model Croatia 2018., na kojem će se između 15 finalistica odabrati najbolji model. Pobjednica izbora, u prosincu, predstavljat će našu zemlju na svjetskom izboru World Top Model. Direkcija izbora i Korčula hotels - domaćin priprema i finala, ugostit će, u lipnju, finalistice i goste vezane uz modni svijet iz inozemstva .

U tijeku su i prijave modela. Na izboru WTM Croatia uvijek su kao posebne gošće i pobjednice – izabrane predstavnice Slovenije, Makedonije, BiH, Srbije i Crne Gore koje sudjeluju u programu te primaju i službenu lentu za svjetski izbor WTM od vlasnika svjetske licence, koji će i 2018. sa svojim gostima nazočiti izboru u Hrvatskoj. M.Kokaj

Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana