Sport
SEHA-GAZPROM LIGA

S Dinamom spuštanje regionalne zavjese
Objavljeno 17. ožujka, 2018.

Rukometaši NEXE-a u nedjelju na domaćem parketu susretom s pančevačkim Dinamom zaključit će svoj sedmi nastup u SEHA-Gazprom ligi. Kako god susret završio bit će to najlošiji plasman našičkih rukometaša. Pobjedu u SEHA ligi zazivaju još od rujna prošle godine, nakon toga imali su čak šest remija. Jedan od njih osvojili su i u Pančevu kod nedjeljnog gosta. Zanimljivo, Dinamo je nedavno remizirao kod kuće s PPD-om Zagreb, što dovoljno govori o kvaliteti suparnika. Trenutačno su našički i pančevački klub susjedi na tablici. NEXE je osmo, Dinamo deveti s istim brojem bodova (9). Zato je Našičanima želja ostvariti pobjedu za potvrdu osme pozicije koja bi im bila druga u SEHA-Gazprom ligi.

- Želimo pobjedu u svakoj utakmici. Borimo se i trudimo koliko u danom trenutku možemo, posebno zbog naših navijača kojima želimo zahvaliti za pruženu prigodu u SEHA-Gazprom ligi - rekao je Patrik Leban slovenski “srednjak” NEXE-a, koji je komentirao remi Dinama s PPD-om Zagreb.

- Čim odigraju neriješeno sa Zagrebom znači da su za respekt, kao uostalom i sve ekipe u ligi. Nema laganog suparnika i zato u nedjelju moramo biti koncentrirani od početka.

Očekuje pomoć osmoga igrača i u nedjelju, posebice osam dana kasnije, kada u Našicama gostuje Goppingen. Nakon SEHA-Gazprom lige slijedi novi izazov, osiguranje četvrtfinala Kupa EHF-a.

- Naši su navijači čudo. Želim im zahvaliti na dosadašnjoj potpori i unaprijed za svu podršku koju ćemo imati do kraja sezone, u odlučujućim ogledima EHF kupa te domaćeg prvenstva i kupa. Želim ih pozvati sve neka dođu u nedjelju na još jedan praznik rukometa u Našicama - rekao je Leban.

Susret NEXE - Dinamo bit će u nedjelju, u 16 sati. K.Lacković

Najčitanije iz rubrike