Sport
NK ČEPIN

Kordić obranio utvrdu kraj Uljare
Objavljeno 16. ožujka, 2018.

I nakon osme utakmice u trećeligaškom nogometnom natjecanju igralište pokraj Uljare ostalo je neosvojivo. Za razliku, međutim, od prethodnih sedam protivnika, od kojih je samo pleternička Slavija uspjela ostati neporažena, Bedem je bio najbliže osvajanju svih bodova. Ivankovčani su, naime, permanentno bili poduzetniji, stvorili su i pregršt prigoda, ali za ostanak boda u Čepinu pobrinuo se vratar Luka Kordić, koji je skinuo više zicera. Nije, međutim, mogao topovski udarac Borka s 25 metara, koji je odsjeo u gornjem desnom kutu za, ispostavilo se kasnije, konačnih 1:1.

- Udarac Bedemova veznjaka bio je neobranjiv, tako da si za to ne mogu predbacivati. Od svih dosadašnjih protivnika Ivankovčani su se pokraj Uljare pokazali najboljima, i stoga moramo biti zadovoljni osvojenim bodom. Igrali smo, istina, bez iskusnog napadača Agatića i mladog stopera Gačića, a i Bilobrk se ponovno ozlijedio, ali je protivnik doista bio na visokoj razini, tako da je dobro i ohrabrujuće da nismo na domaćoj premijeri izgubili - prepričao ju je čepinski i junak susreta Kordić. Morat će zadržati tu razinu jer slijedi subotnje gostovanje u Pleternici.

- Pokazalo se da lakih, odnosno slabijih protivnika u konkurenciji nema i ako ne budemo na visokoj razini, sigurno ne možemo do bodova. Takvi ćemo morati biti protiv Slavije, koja je, uz to, izrazito domaćinska momčad koja je protekli susret izgubila, pa stoga ima dodatni motiv izbrisati uvodni dojam. Nedvojbeno će tražiti pobjedu, ali će ju doista morati zaslužiti jer ni mi nismo bez ambicije, a i bit ćemo jači za tandem koji je odradio kaznu zbog akumuliranih žutih kartona - umjerenim je optimizmom čepinski čuvar mreže najavio premijerno proljetno gostovanje. D.Lekšan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike