Sport
HUMANITARNA LIGA VETERANA

Samo After Dark maksimalan
Objavljeno 16. ožujka, 2018.

U novoofromljenoj osječkoj malonogometnoj Humanitarnoj ligi veterana odigrano je drugo kolo, koje je donijelo mnogo pogodaka. Naime, u četiri susreta postignuto je čak 29 pogodaka, što je prosječno nešto više od sedam po utakmici. Nedvojbeno najzanimljiviji susret odigrali su HOS i Caffe bar 5, završio je bez pobjednika 5:5, ali uz brojne preokrete i uzbuđenja. HOS je u jednom trenutku imao i dva pogotka prednosti (4:2), ali je na kraju morao spašavati remi, što mu je uspjelo zahvaljujući pogotku Lončarića u doslovce posljednjoj sekundi susreta. Inače, nakon dva odigrana kola samo je Caffe bar After Dark uspio ostvariti maksimalan učinak od šest bodova, a do njega je došao pobijedivši Skriptu u još jednom pogotcima i uzbuđenjima bogatoj utakmici (5:4). U posljednjoj minuti bod je spasila i Samba u susretu sa Starom Mošom (2:2), a najlakši posao u ovoj rundi imali su Limunčići, koji su se bez problema obračunali sa Sportskim objektima (5:1).

Rezultati 2. kola: HOS - Caffe bar 5 5:5, Skripta - Caffe bar After Dark 4:5, Stara Moša - Samba 2:2, Sportski objekti - Limunčići 1:5. D.Kl.

HOS                                5  (2)
CAFFE BAR 5                5  (2)

Dvorana Jug. Sudac: Hrvoje Kovačević. Strijelci: 0:1 Husić (3), 1:1 Mijić (5), 2:1 Mijić (8), 2:2 Almaši (14), 3:2 Žarak (17), 4:2 Žarak (19), 4:3 Almaši (21), 4:4 Budiša (27), 4:5 Budiša (28), 5:5 Lončarić (30)

HOS: Vidaković, Pribisalić, Lončarić, Šimić, Janković, Vuletić, Žarak, Novak, Fićok, Mijić, Badovinac

CAFFE BAR 5: Mutić, Husić, Almaši, Ivanović, Budiša, Zrno, Kolovrat, Sušić, Babić, Nikšić, Korman, Kovač

Možda ste propustili...

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike