Mozaik
DANAS, 16. OŽUJKA, U DVORANI GRADSKI VRT

“Ono nešto naše” Koncert Željka Bebeka u Osijeku
Objavljeno 16. ožujka, 2018.

Nakon spektakularnog otvaranja turneje “Ono nešto naše” u rasprodanoj Ciboni, Željko Bebek sa svojim sjajnim bendom dovršava i posljednje pripreme za sljedeću postaju turneje u osječkom Gradskom vrtu, ovaj petak, 16. ožujka.

“Ono nešto naše” u petak će se pjevati u Osijeku uz prošireni sastav s gudačima, brass sekcijom i pratećim vokalima predvođenim njegovim producentom Branimirom Mihaljevićem, a na pozornici će mu se pridružiti mlada i talentirana osječka pjevačica Adrijana Baković, s kojom će Bebek otpjevati veliki hit “Jabuke i vino”.

- Koncert će trajati oko dva sata, predvidio sam izvesti sve najljepše pjesme koje sam uvijek pjevao u gradu na Dravi. I one iz starih vremena i iz doba Bijelog dugmeta, i ove iz moje solo karijere, koja traje već 25-30 godina. Od velike mi je važnosti da na koncertima u sklopu turneje otpjevam sve one pjesme koje sam u životu volio pjevati od početka karijere, ali uključujući i moju solokarijeru. Album “Ono nešto naše” izišao je prošle godine, a ekskluzivno sa Zagrebom, Osijekom i Splitom počinjemo promovirati i pjevati sve nove pjesme! Ta je turneja zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju te zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije! - rekao je Željko Bebek.

Osječki će koncert, baš poput i zagrebačkog, Bebek otvoriti velikim hitom “Ono nešto naše”, naslovnom pjesmom novog albuma i turneje s kojom je nominiran za prestižnu nagradu Cesarica u kategoriji hita godine, a cijeli je album “Ono nešto naše” nominiran za Porin u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe!

Jedan od vrhunaca večeri zasigurno će biti dio koncerta nazvan “Očevi i sinovi”, kada će se Bebeku i Mihaljeviću na pozornici pridružiti i njihovi sinovi, s kojima će izvesti neke od najvećih balada koje su obilježile Bebekovu dugogodišnju karijeru.

Nakon osječkog koncerta, Željko Bebek već 24. ožujka stiže na splitske Gripe, 21. travnja u beogradski Sava centar, a objavljen je i novi datum koncerta u Ljubljani koji će se održati 21. rujna na Križankama. T.K.

Željko Bebek

pjevač

Publika je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije!

Možda ste propustili...

LEGENDARNA GRUPA IZVEST ĆE APSOLUTNO SVE NAJVEĆE HITOVE S 11 STUDIJSKIH ALBUMA

Rock-divovi The Cult svirat će na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Najčitanije iz rubrike