TvObzor
NOVA TV: PETA SEZONA SHOWA "TVOJE LICE ZVUČI POZNATO"

Nevjerojatne transformacije zabavnog plesno-pjevačkog showa
Objavljeno 16. ožujka, 2018.

Osmero kandidata nove sezone najgledanijeg zabavnog plesno-pjevačkog showa u 13 nastavaka transformirat će se u najpoznatije glazbene legende, a peta sezona donosi i neke novosti u konceptu. Radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele, pjevačica Maja Bajamić, glumci Matko Knešaurek, Katarina Baban, Damir Poljičak i Ana Vilenica, pjevač Amel Ćurić i radijska voditeljica i blogerica Paola Valić Bekić iz transformacijskog lifta izići će jednom tjedno kao netko drugi te pokušati što vjernije dočarati nastup neke glazbene zvijezde. Kandidate ćemo vidjeti i u društvu transformiranih malih pjevača i pjevačica, što će dodatno pridonijeti atraktivnosti nastupa. Peta sezona donosi i neke posebne nastupe, goste iznenađenja, a o čemu se sve radi, saznat ćemo uskoro, kada se na Novu TV vrati najzabavniji show u Hrvatskoj.

“Želim u ovom showu pokazati drugo lice Amela Ćurića, a mislim da će i gledatelji imati što vidjeti”, rekao je Amel. “Htjela bih konačno razbiti strah od pjevanja i te vrste nastupa. Jako, jako volim pjevati, a uvijek se smrznem kad pjevam na sceni”, o sudjelovanju u showu izjavila je Ana Vilenica. Prvi put u nekom zabavnom showu vidjet ćemo i sve talente glumca Damira Poljičaka: “Uvijek nešto pjevam i u mjuziklima i u predstavama, ali nisam probao ništa slično u ovakvim formatima i to mi je velik izazov.” Davor Dretar Drele kaže kako se najviše veseli vlastitoj volji da pobijedi sve nedostatke vlastitog tijela, ali i uma. Glumica Katarina Baban pak kaže: “Želim da ljudi vide koliko zapravo nisam normalna. Pri prvom gledanju emisije pomislila sam: Bože, kako bih ja htjela ovo!” Želja da bude u najpopularnijem showu ispunila se i Maji Bajamić: “Priželjkivala sam biti dio ovog showa zbog svega što nosim i osjećam. Došlo je vrijeme i način za pokloniti publici umjetnost u sebi.” Showu se jako veseli i Matko Knešaurek, a Paola Valić Bekić kaže: “Trebaju mi novi izazovi, a i nedostaje mi pjevanje, pa se nadam da ću se sad vratiti u formu.”

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac te plesni i dramski trener Igor Barberić pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva, da budu što vjerniji originalu, a u svakoj emisiji pobijedit će ipak onaj tko skupi najviše bodova, što od žirija što od kolega kandidata. Ovaj zabavni show humanitarnog je karaktera, tako da će nakon svake emisije pobjednik u ime Nove TV donirati deset tisuća kuna humanitarnoj udruzi po vlastitom izboru. Trinaesta emisija showa donijet će ime i petog pobjednika showa “Tvoje lice zvuči poznato”, no do tada kandidate čeka niz zahtjevnih transformacija, urnebesnih nastupa i priprema za njih. (N.K.)

 
PRETHODNI POBJEDNICI

Pobjednik prve sezone ovog zabavnog plesno-pjevačkog formata bio je Mario Petreković, u drugoj sezoni pobjedu je odnio Saša Lozar, a u trećoj Damir Kedžo. Prošle godine svjedočili smo pobjedi Nives Celzijus. Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu, jer, podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači već u prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji su iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik, koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti “pobjedu” nekome kome je ona stvarno potrebna. Show je humanitarnog karaktera, pa je do sada, u četiri sezone, čak 50 humanitarnih udruga primilo donacije Nove TV zahvaljujući pobjednicima svake pojedine epizode ovog zabavnog showa.

Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

Najčitanije iz rubrike