Sport
NK BSK (BIJELO BRDO):

Gore ne može
Objavljeno 15. ožujka, 2018.

Najavljivali visoki let, a na proljetnom startu grubo prizemljeni! Rezime je to uvodnog nastupa bjelobrdskog jesenskog prvaka koji nakon gostovanja u Đakovu više ne drži lidersku poziciju. Doživljen je, naime, iznenađujuće visoki poraz (3:0) od momčadi koja se bori za ostanak u trećeligaškoj konkurenciji.

- Kako smo ušli u igru, tako smo i prošli - uvodno je naglasio Nemanja Dorić i nastavio:

- Nevjerojatno je koliko smo loše odigrali, tako da je poraz logična i zaslužena posljedica, iako smo gotovo sat vremena igrali s igračem manje, nakon što je Brlić brzo dobio dva žuta kartona. Potpuno je izostala koncentracija, što je rezultiralo trima loptama u našoj mreži te našim nezadovoljstvom - zaključio je kapetan BSK-a neugodnu đakovačku epizodu, s koje se dojam mora promptno izbrisati.

Najbolja je prigoda nedjeljna, kada će na bjelobrdsku proljetnu premijeru doći momčad Koprivnice.

- Kako smo izgledali u Đakovu, vjerujem da gore ne može. Pravi će test biti susret s Koprivnicom, koja sigurno nije bez razloga visoko plasirana. Oni su istodobno odgodili svoj susret prvog kola nastavka i nemamo orijentir kako bi mogli izgledati, ali smo izvukli pouke kako mi ne smijemo izići na teren, tako da će u nedjelju sigurno biti puno bolje. Nadam se i vjerujem, dostatno za pobjedu, uz koju bismo popravili dojam, plasman i atmosferu, prijeko potrebnu za ispunjenje iskazane ambicije - zaključio je Dorić, koji će izvesti svoju momčad protiv Koprivnice, a za koju će kandidirati Ištvanić i Žigri nakon odrađenih žutih kartona, jedino će izostati Brlić. D.Lekšan

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike