Sport
NK MARSONIA

Nakon Save traže uspjeh i na Dravi
Objavljeno 15. ožujka, 2018.

Pobjednička era trenerskog tandema Robert Špehar i Antun Labak na klupi Marsonije nastavljena je i na proljetnoj premijeri. Na koju je došao susjed iz Oriovca i na Savi ostavio kompletan plijen (2:1), tako da je aktualni stručni stožer slavonskobrodskog trećeligaša došao do skora od 13 bodova iz pet utakmica pod njihovim vodstvom. Dva ukupno manje od vodećeg tandema, koji se sigurno može preskočiti u preostalih 14 kola i doskočiti u državno drugoligaško društvo. Imali bi tada i više od 800-tinjak gledatelja, koliko ih je došlo vidjeti subotnji lokalni derbi i renoviranu, odnosno pojačanu, Marsoniju.

- Pitanje pobjednika trebali smo riješiti u prvih 45 minuta, kada smo dominirali i stvorili pregršt prigoda, a realizirali samo dvije. U osjetljivom trenutku nastavka primili smo europogodak iz slobodnog udarca pa je protivnik osokoljen prijetio izjednačenjem. Uspjeli smo, međutim, iskontrolirati igru i zadržati planirane bodove u kući - prepričao nam je subotnju prvenstvenu epizodu Antun Labak.

Put Brođane sada vodi u Varaždin na noge Varteksu.

- Budući da Varaždinci svoju premijeru imaju tek u četvrtak, ne znamo u kakvom su stanju, ali neovisno o tomu znamo da će i protiv nas tražiti bodove. Nama trebaju sva tri i nadamo se kako ćemo ih osvojiti jer vjerujemo da će novoformirana momčad igrati sve bolje kako sezona bude odmicala. Iskaže li svoju kvalitetu, nova pobjeda ne bi trebala izmaknuti, iako znamo da do nje nećemo lako doći - zaključio je najbliži Špeharov suradnik najavu nedjeljnog susreta u Varaždinu. D.Lekšan

Možda ste propustili...

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

MOK MURSA OSIJEK UOČI ZAVRŠNICE SEZONE

Prekid suradnje s Bratićem, Bogdanović vodi momčad

Najčitanije iz rubrike