Sport
NK VUKOVAR 1991.

Danas u Varaždinu, Belišće dočekuju u Bogdanovcima
Objavljeno 15. ožujka, 2018.

Jesenski dio sezone nogometaši trećeligaša Vukovara 1991 završili su na 13. mjestu ljestvice i u opasnoj su zoni za ispadanje. Tijekom stanke na mjesto šefa struke ponovno je došao Ivica Radoš, koji je s momčadi odradio pripreme za proljetni dio sezone. Loše vrijeme i loši tereni uvelike su usmjerili rad u pripremnom razdoblju, ali je posao ipak odrađen.

- Odradili smo pripreme u nikada gorim uvjetima, kao i većina ostalih klubova, bila je to čista improvizacija. No odradili smo 48 treninga i odigrali osam utakmica u nemogućim uvjetima. Ipak, moram biti zadovoljan, jer su igrači iskazali veliku volju i želju. Na žalost, ostali smo bez Marija Jazvića, ne znam zašto je otišao, nije ni papire uzeo. Svi ostali igrači su spremni i jedva čekaju nastavak prvenstva i utakmicu u Varaždinu.

Vukovarci danas gostuju u Varaždinu kod Varteksa. Radi se o izravnom konkurentu za ostanak u ligi.

- Varteks je jako dobra momčad i sigurno je da će učiniti sve kako bi došla do pobjede, jer je u sličnoj situaciji kao i mi. Znamo da nam tamo neće biti lako, ali vjerujem u svoje igrače i znam da su sposobni odigrati dobru utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Idemo pokušati doći do sva tri boda, ali bi nas zadovoljio i bod, jer već u subotu protiv Belišća igramo još jednu važnu utakmicu u borbi za ostanak u ligi. Tu utakmicu igrat ćemo u Bogdanovcima, jer je naš teren jako loš, i pozivam sve navijače i simpatizere da nam dođu pomoći, jer ako u ove dvije utakmice osvojimo četiri boda ili šest bodova, u nastavak sezone možemo ići puno komotnije.

Utakmica u Varaždinu imat će i humanitarni karakter. Domaćin će sav prihod od utakmice donirati Vukovarki Maši Čuvalo, kojoj je novac potreban za liječenje.

- Ideja je njihova, a predložili su je još prije dva mjeseca, a mi je prihvatili jer znamo što to znači za našu malu Mašu. Kako su nas domaćini obavijestili, stadion će biti dobro popunjen, doći će sve braniteljske udruge i sav prihod od ulaznica i donacije udruga idu za liječenje naše Maše. Uoči te utakmice bit će nam donirana oprema od Bojana Fošnara, koji tamo ima svoju firmu, a u toj ćemo opremi odigrati utakmicu protiv Varteksa. Zato bih u ime svih Vukovaraca žellio zahvaliti svima u Varaždinu - poručio je trener Vukovara 1991. A. Grgić

Možda ste propustili...

IZABELA LOJNA UOČI SUSRETA SA SPLIĆANKAMA

Pobijedimo li Hajduk, jedna ruka nam je već na trofeju

IZBOR NAJBOLJIH SPORTAŠA ĐAKOVA ZA 2023. GODINU

Ispred svih su Ivana i Andrej

Najčitanije iz rubrike