Sport
GOSTI ZADOVOLJNI ULOVOM

Bartolović: Bili smo tromi i neuvjerljivi
Objavljeno 14. ožujka, 2018.

Cibalia je planirala staviti u džep tri boda protiv Rudeša, ali na kraju je kod kuće ostavila samo jedan. Nakon ovog remija nije se uspjela odlijepiti na dnu tablice od Rudeša, najvećeg konkurenta za ispadanje iz prvoligaškog društva. Tri dana nakon vrlo dobre predstave protiv Osijeka, nogometaši Cibalije u srijedu nisu bili ni upola tako dobra momčad. Bezidejna igra, bez agresivnosti, trke, fanatičnosti..., i na kraju samo bod.

- Priželjkivali smo sva tri boda, ali nismo uspjeli. Nismo dobro ušli u utakmicu, djelovali smo dosta tromo i neuvjerljivo. U drugom poluvremenu bili smo bolji, na vrijeme zabili pogodak, ali smo ga odmah i primili, što nam je poremetilo planove. Na kraju smo mogli pobijediti, ali i ostati bez boda, Rudeš je u posljednjim sekundama imao polukontru i zbog toga mislim da je na kraju rezultat i najrealniji - komentirao je trener Cibalije Mladen Bartolović.

Smjena trenera u zagrebačkoj momčadi urodila je plodom. Rudeš iz Vinkovaca odlazi s bodom i što je još važnije s istim zaostatkom za Cibalijom koji su imali i prije ovog susreta.

- Možda će se činiti preoptimistično, ali došli smo u Vinkovce s namjerom da osvojimo sva tri boda, ali na kraju nisam nezadovoljan i ovim ishodom. Težak teren nije dopustio ni jednoj momčadi da odigra kako je htjela, čestitao bih igračima na trudu i mogu reći da sam zadovoljan nastupom svoje momčadi. Ostajemo i dalje na istoj distanci od Cibalije i u sljedećim utakmciama moramo negdje osvojiti bodove za priključak u borbi za ostanak u ligi - rekao je trener gostiju Ivan Matić. A. G.

Najčitanije iz rubrike