Crna kronika
EKSPLOZIJA U SLAVONSKOM BRODU

Bačena eksplozivna naprava na kafić
Objavljeno 15. ožujka, 2018.

SLAVONSKI BROD - Eksplozivna naprava uništila je jučer oko 3.30 sati kafić “Virus”, u Ulici svetoga Antuna bb, u Slavonskom Brodu. Srećom, u vrijeme eksplozije nikoga nije bilo u ugostiteljskom objektu te nema ozlijeđenih, a stolice i ostali inventar letjeli su nekoliko metara od kafića. Uništena je i unutrašnjost objekta.

- Došlo je do eksplozije za sada nepoznate eksplozivne naprave ispred ulaznih vrata ugostiteljskog objekta, na kojem je pričinjena materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Policijska istraga traje - službeno je priopćenje PU brodsko-posavske. Policiji će možda u istrazi pomoći izjave Brođana o tome kako je do eksplozije došlo.

- Priča se da je netko došao, ubacio eksplozivnu napravu i onda uletio u automobil i odvezao se. Inače i sam zalazim u ovaj lokal i nikada u njemu nije bilo problema, tako da ne znam ni što bi mogao biti motiv - kazao je jedan od susjeda za internetski potral SBplus. Inače, ovo je druga eksplozija u proteklih pola godine u Slavonskom Brodu. Za eksploziju koja se dogodila početkom listopada prošle godine u Ulici Augusta Cesarca, osumnjičen je maloljetni Brođanin.S.Lacić

Možda ste propustili...

POLICIJA UPOZORAVA NA KRIVOTVORINE

Kolaju krivotvoreni euri

NA CESTI ZATEČENO VIŠE PIJANIH VOZAČA

S 2,17 promila zabio se u stup

Najčitanije iz rubrike