Sport
SEHA-GAZPROM LIGA

Kod europskog prvaka bez ikakvog pritiska
Objavljeno 13. ožujka, 2018.

Pred rukometašima NEXE-a još su dvije utakmice u SEHA-Gazprom ligi. Prva je danas kod europskog prvaka i vodeće momčadi regionalne lige Vardara. Prisjetimo li se posljednje utakmice u Našicama, Vardar je lagano ostvario pobjedu (21:30). Uostalom, ove sezone u SEHA-Gazprom ligi nije doživio još ni jedan poraz, od 17 utakmica ima samo jedan remi. NEXE je u srijedu uvjerljivo poražen od Celja Pivovarne Laško. Istina, Našičani nisu bili kompletni, nije bilo Pilipovića, Jelinića, Gadže, Brumena i Buvinića, a i protiv Vardara će biti znatno oslabljeni.

- Zdravstveni karton nam je još duži i još crnji, tako da u ovom trenutku ne znamo s kime ćemo uopće nastupiti. Stoga bi stanje u momčadi u dobroj mjeri moglo usmjeriti utakmicu - rekao je Hrvoje Horvat, trener NEXE-a, koji se ne zanosi kako upravo Našičani mogu iznenaditi uglednog suparnika.

- Ono što znam i što je sigurno jest da ćemo si u današnjoj utakmici s Vardarom postaviti neke naše zadatke. Rezultatski za nas nije i imperativ tražiti nekakve bodove u Skopju. Trebamo tražiti dobru igru, prije svega u defenzivnom dijelu, u vraćanju u obranu. Sigurno da će oni svaku pogrešku kažnjavati pa moramo odigrati hrabru, mušku i čvrstu utakmicu - govorio je Horvat.

Utakmica Vardar – NEXE počinje u 17.45 u sportskom centru “Jane Sandanski”. Prijenos je na Arena TV. S. Sobodić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike