Regija
ORAHOVAČKA UDRUGA NAVIJAČA

Deset godina vjerni Dinamu
Objavljeno 12. ožujka, 2018.
Nebrojeno puta išli smo na Maksimir, bodrili Dinamo po cijelom svijetu, kažu

ORAHOVICA - Udruga navijača GNK Dinamo Orahovica proslavila je 10. rođendan. Obljetnici su nazočili direktor marketinga GNK Dinamo Tomislav Rukavina, glasnogovornik kluba Alen Lesički te prvotimac Dinama Mario Gavranović. U uvodu proslave održana je redovita godišnja skupština, a potom je prikazan film “10 godina Udruge”, čiji scenarij i režiju potpisuje predsjednik Udruge i povjerenik Dinama za Orahovicu, Damir Najmenik.

- Iza nas je deset godina vjernosti našem Dinamu. Uvijek volim reći da je Dinamo za nas religija, način života. Možda to nekima malo čudno zvuči, no to jednostavno dođe od rođenja, najčešće od oca, kao većini nas. U proteklih deset godina nebrojeno puta smo bili na našem Maksimiru, putovali s Dinamom po cijelom svijetu, bodrili i navijali - šalom, grlom i srcem. Uvijek promoviramo fer i sportsko navijanje, a ujedno aktivno sudjelujemo u obilježavanju svih obljetnica iz Domovinskog rata, redovito smo u gradu heroju Vukovaru, dio smo memorijalnih i braniteljskih utrka na širem orahovačkom području, a posebno se ponosimo organizacijom deset Plavih noći. Jedini smo u Hrvatskoj s tom organizacijom, a treba svakako reći da je svaka Plava noć bila humanitarna i do sada smo pomogli mnogim oboljelim i osobama u teškom socijalnom stanju. Sve što smo radili pokušali smo staviti u film koji traje 45 minuta, prepun videouradaka i fotografija naših aktivnosti. Sudeći prema reakcijama velikog broja ljudi na premijeri filma na obljetnici, uspjeli smo, a posebno su oduševljeni bili predstavnici Dinama, koji su obećali biti uz nas kada god to bude potrebno – rekao je Damir Najmenik.

- Hvala vam, dragi Orahovčani, u ime cijele ekipe. Prelijepo je danas biti ovdje i zasigurno ću sve svoje emocije i dojmove prenijeti u svlačionicu. Svi se zajedno vidimo na proslavi osvajanja dvostruke krune – poručila je Dinamova jedanaestica, Mario Gavranović.

Rođendan udruzi čestitali su i orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin te dogradonačelnik Dalibor Fofonjka, također članovi Udruge. U filmu su čestitke uputili Krunoslav Kićo Slabinac, Stanko Šarić, Igor Delač, Sanja Doležal, Davor Dretar Drele, Andrija Jarak, izbornik Zlatko Dalić, predsjednik HNS-a Davor Šuker, Marko Mlinarić, Igor Cvitanović, Edin Mujčin, današnji i bivši Dinamovi prvotimci te mnoge druge poznate osobe iz javnog života Hrvatske.

Vladimir GRGURIĆ
Modrima najvjerniji u Hrvatskoj

Nazočnima se obratio i Tomislav Rukavina, direktor Marketinga GNK Dinamo.

- Uistinu sam nakon ovog filma ostao bez teksta. Pokazali ste kako se na jedan prekrasan način voli i bodri naš Dinamo. Kamo sreće da ima više ovakvih navijača našeg kluba u Hrvatskoj. Orahovice, svaka čast, od srca vam hvala na svemu i vjerujem kako ćete i dalje svim srcem bodriti naš Dinamo u svim nadolazećim utakmicama, a mi ćemo vam vratiti koliko god budemo mogli. Pokazali ste da se definitivno jedni od najvjernijih navijača Dinama u Hrvatskoj – rekao je Rukavina.

Redovito su u Vukovaru, dio su memorijalnih utrka, organizirali su 10 humatiranih Plavih noći...

Prikazan je i 45-minutni film koji obuhvaća sve što je udruga radila od nastanka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike