Crna kronika
SMRT DVOJE MAKARANA

Poginule tri osobe u nesreći kod Livna
Objavljeno 11. ožujka, 2018.

LIVNO

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodila kod Livna, u Bosni i Hercegovini, poginule su tri osobe, od kojih su dvoje državljani Hrvatske, nastanjeni u Makarskoj. Iz još neutvrđenih razloga, na prijevoju Borova glava, između Livna i Šujice, oko 20 sati došlo je do direktnog sudara između BMW-a bosanskohercegovačkih registracija kojeg je vozio 24-godišnjak iz Tomislavgrada i VW Pola makarskih registracija kojeg je vozio 36-godišnjak.

Od težine zadobivenih ozljeda na mjestu nesreće poginula su oba vozača, te 29-godišnji suvozač iz Pola, također iz Makarske. Nesreću je preživjela 52-godišnja putnica iz VW Pola koja je zbog potresa mozga i slomljenog rebra prevezena vozilom Hitne pomoći u Županijsku bolnicu u Livnu gdje je zadržana na liječenju. Kako doznajemo iz MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ), riječ je o ženi koja je rođena u Bogujnu, a živi u Makarskoj.

Prema riječima glasnogovornika MUP-a HBŽ-a Ivice Vrdoljaka, tijela stradalih prevezena su u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje je u nedjelju obavljena obdukcija. Cesta između Livna i Šujice bila je zatvorena za promet punih 14 sati. Ova dionica prometnice iznimno je opasna, naveo je Vrdoljak, i podsjetio da su prije deset godina nedaleko od toga mjesta poginule četiri osobe. Problem je što mnogi vozači ovdje voze mnogo brže od dopuštenog, što zbog skliskog kolnika zna rezultirati katastrofalnom prometnom nesrećom.M.Bugarić/H

Možda ste propustili...

CRNO TRŽIŠTE DUHANA - CVJETA

Muškarci uhvaćeni pri primopredaji duhana

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

PROMETNA NESREĆA U JUGOVU POLJU

Unesrećenog iz vozila spašavali vatrogasci

Najčitanije iz rubrike