Mozaik
KOD NJEGA SE NIŠTA NE BACA

Njemački kuhar spravlja jela od ostataka krumpira i brokule
Objavljeno 12. ožujka, 2018.

Ostaci koje drugi kuhari bacaju, poput kore od krumpira, peteljki brokule i rajčica, posebni su sastojci njemačkog kuhara Dominika Flettnera. On već dulje od četiri godine pokušava iskoristiti svaki dio voća i povrća i time minimizirati bacanje hrane. Time je ušteđeno gotovo dvije tisuće litara prehrambenog otpada. Kore od krumpira pretvara u čips, peteljku brokule pretvara u šnicle, a peteljke rajčica stavlja u juhu.H

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TAMBURITZA STREET BATTLE

Uzvratni "okršaj" svirača iz Novog Sada i Osijeka

2

IVANA GUDELJ TEŠIJA, SPLITSKA GLUMICA S OSJEČKOM ADRESOM

Osijek će zauvijek imati posebno mjesto u mom srcu i uvijek mu se rado vraćam

3

EMISIJA "STARI GUŠTI, NOVA KUŽINA" POČINJE U STUDENOM

David Skoko postao je prvi
hrvatski kuhar s vlastitim
showom na programu 24 Kitchen