Mozaik
KOD NJEGA SE NIŠTA NE BACA

Njemački kuhar spravlja jela od ostataka krumpira i brokule
Objavljeno 12. ožujka, 2018.

Ostaci koje drugi kuhari bacaju, poput kore od krumpira, peteljki brokule i rajčica, posebni su sastojci njemačkog kuhara Dominika Flettnera. On već dulje od četiri godine pokušava iskoristiti svaki dio voća i povrća i time minimizirati bacanje hrane. Time je ušteđeno gotovo dvije tisuće litara prehrambenog otpada. Kore od krumpira pretvara u čips, peteljku brokule pretvara u šnicle, a peteljke rajčica stavlja u juhu.H

Možda ste propustili...

STOGODIŠNJICA ROĐENJA SLAVNOG REDATELJA

Ingmar bergman - slikar unutarnjih demona

UDRUGA PAUK ORAHOVICA OTVORILA LJETO 2018. PARTYJEM PUSHIONA

Ekvilibrij akustikom i DJ-evi techno svirkom oduševili

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UČINIT ĆE SVE ZA POBJEDU VATRENIH U FINALU

Lokin skida tupe, Beusan
brkove, a Žanamari - sve!

2

ŠTO SMO SLUŠALI U 2017. GODINI

Mia Dimšić je druga!

3

HDS ZAMP NA „GLAZBENOJ VEČERI U LJETNOM VRTU“

Rastu autorske naknade