Učionica
STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U OSIJEKU POKREĆE TRI VRSTE IZVANNASTAVNIH AKTIVNOSTI

Tečaj plesa, komunikacijski trening i edukacija pisanja EU projekata
Objavljeno 11. ožujka, 2018.

S novim, ljetnim semestrom stižu i nove aktivnosti u organizaciji Studentskoga zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Vodeći se rezultatima ankete koju smo proveli krajem prošle godine, u ožujku i travnju organiziramo tri vrste izvannastavnih aktivnosti: dvije edukacije i tečaj plesa.

Početkom ožujka, u suradnji sa Športsko-plesnom udrugom Feniks iz Osijeka, započet ćemo s tečajem društvenih plesova koji će se održavati dva puta tjedno u trajanju od 90 minuta i to puna dva mjeseca. Pod svojevrsnim sloganom „Nakon ispitnoga stresa opusti se na tečaju plesa“ polaznici će zaplesati u ritmovima engleskoga i bečkoga valcera, tanga, swinga, polke, a instruktori obećavaju da će nakon dva mjeseca i oni koji misle da su potpuni antitalenti plesati bez ikakvih poteškoća.

U tjednu od 12. do 16. ožujka 2018. očekuje nas prva edukacija, i to komunikacijski trening i trening javnoga nastupa. Dobro su došli svi koji ne znaju kako se riješiti treme, strahuju od javnoga nastupa, razgovora za posao, govorenja pred kamerama ili jednostavno žele unaprijediti svoje komunikacijske i govorničke vještine. Edukaciju vodi Kristina Babić koja tvrdi kako je uz prave savjete govoriti lako, a mi pozivamo sve zainteresirane da se pridruže i nauče kako.

Posljednja, ali ne manje važna, jest edukacija pisanja projekata za fondove Europske unije koju će voditi Darija Krstić iz Ureda za EU fondove, stručne i razvojne projekte s gospodarstvom Sveučilišta u Osijeku. Sredstva iz EU fondova u velikoj su mjeri i dalje neiskorištena, a stručnjaka za pisanje projekata nedostaje, stoga smo se odlučili pružiti zainteresiranim kolegicama i kolegama osnovnu naobrazbu koja će ih, nadamo se, zainteresirati za dodatno usavršavanje. Inače, sve navedene aktivnosti za studente bit će besplatne.

Tamara JAKŠIĆ
VIŠE INFORMACIJA O TERMINIMA I NAČINU PRIJAVE

Za više informacija o točnim datumima provođenja aktivnosti kao i o načinu prijave za sudjelovanje, zbog ograničenoga broja mjesta, pozivamo vas da pratite naše službene Facebook (https://www.facebook.com/szos.unios/) i Instagram (@szos.unios) stranice kao i službenu internetsku stranicu Studentskoga zbora Sveučilišta u Osijeku (http://szos.unios.hr/).

Možda ste propustili...

UPRAVA FAKULTETA AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK U POSJETU RUSIJI

Potpisani ugovori o različitim oblicima suradnje između Osijeka i Rjazanja

OBILJEŽEN MJESEC HRVATSKE KNJIGE NA GRAĐEVINSKOM I ARHITEKTONSKOM FAKULTETU OSIJEK

Niz događanja posvećenih glagoljici kao posebnosti hrvatske kulturne baštine

SUSRET PREDSTAVNIKA KULTURNIH INSTITUCIJA OSIJEKA I NOVOG SADA U CILJU IZGRADNJE PARTNERSTAVA I SURADNJE

Sveučilište u Osijeku i kao mjesto međunarodnih kulturnih susreta

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: LILY SOLOMON, NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OSIJEKU

Osijek je lijep, opušten i miran grad s prekrasnom dušom i parkovima

2

GRAĐEVINSKI I ARHITEKTONSKI FAKULTET OSIJEK

Regionalni centar obrazovanja u području građevinarstva i arhitekture

3

PROVEDBA ERASMUS PROGRAMA MEĐUNARODNE MOBILNOSTI U OKVIRU SVEUČILIŠTA JOSIPA JURJA STROSSMAYERA U OSIJEKU U AKADEMSKOJ GODINI 2017./2018.

U programu Erasmus+ realizirane mobilnosti 73 studenta i 103 djelatnika partnerskih ustanova iz inozemstva