Tehno
VRHUNSKI UŽITAK GLEDANJA

Predstavljeni novi Philips monitori E9 linije
Objavljeno 9. ožujka, 2018.

Pod zajedničkim nazivom „E9“, ovi modeli zajedno donose besprijekoran dizajn i izvanredne značajke slike za vrhunski užitak gledanja, u veličini od velikodušnih 27-inča sva tri modela dolaze s ultra tankim okvirom i Full HD rezolucijom s Ultra-Wide Color tehnologijom, te donose živopisne vizuale i prožimajuće kutove gledanja za povećanu udobnost i uživanje u različitom multimedijalnom sadržaju, bilo kod kuće ili na poslu.

Novi Philips E9 monitori imaju odličan 27-inčni IPS LED širokokutni zaslon. Za razliku od standardnih TN panela, IPS pruža izvanredne slike i točnost boja kao dodatak kutovima gledanja od 178 stupnjeva omogućujući tako gledanje sadržaja iz gotovo svih kutova i uživanje u oštrim slikama i živopisnim bojama. Ovi modeli idealni su ne samo za gledanje slika, filmova ili pregledavanje weba, nego i za profesionalne korisnike koji zahtijevaju veliku točnost boja i dosljednu svjetlinu. Ultra-Wide Color tehnologija obogaćuje E9 modele s posebno širokom ljestvicom boja za još dublje, živopisnije i realnije boje, dok poboljšana Full HD 1920 x 1080 rezolucija pruža fenomenalne detalje, svjetlinu i kontrast za slike gotovo kao prave. Osim toga, ovi su monitori udobni i za oči zahvaljujući Flicker-Free tehnologiji koja regulira osvjetljenje i tako smanjuje neugodno titranje ekrana, te zahvaljujući Philips LowBlue opciji koja koristeći pametnu softversku tehnologiju reducira štetne kratke valove plave svjetlosti.

Monitori E9 linije nastavljaju tradiciju pametnog dizajna koji je proslavio cjelokupnu Philipsovu E-liniju. Dostupni u crnoj sjajnoj boji uz elegantno metalno postolje, sva tri 27-inčna modela imaju super tanki 9.94 mm okvir i opremljeni su s AMD FreeSync tehnologijom koja sinkronizira brzinu osvježavanja monitora na brzinu GPU renderiranja za nesmetano i glatko igranje. Ultratanki okvir monitorima daje elegantan izgled, a korisniku minimalno ometanje gledanja, što ga čini idealnim za postavljanje više monitora jedan uz drugi, kao i za različite potrebe od grafičkog dizajna pa do profesionalnih aplikacija i gejminga. Osim što ovi monitori izgledaju fantastično, oni su i ekološki prihvatljivi, jer su napravljeni od održivih ekomaterijala koji zadovoljavaju većinu međunarodnih standarda. Monitori ne sadrže živu i olovo, napravljeni su od 100 posto reciklirane plastike, te omogućuju uštedu energije zahvaljujući niskoj potrošnji energije.

276E9QDSB, 276E9QJAB i 276E9QSB FHD modeli bit će dostupni početkom ožujka ove godine prema preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1429 kuna (bez PDV-a), a pratit će ih 23.8-inčni FHD ravni model u svibnju, te 21.5-inčni FHD ravni model u lipnju ove godine.M.R.

Najčitanije iz rubrike