TvObzor
NOVA TV

Druga sezona “Smrtonosnog oružja”
Objavljeno 9. ožujka, 2018.

Nova TV na male ekrane donosi TV premijeru druge sezone avanture nenadmašnog dvojca u priči isprepletenoj dramom, akcijom i humorom. U drugoj sezoni ove akcijske drame gledatelji će moći uživati u urnebesnim zgodama ubojitog dvojca – Riggsa i Murtaugha. Serija “Smrtonosno oružje” i u drugoj sezoni nastavlja spajati napetu akciju i dramu s bliskim prijateljstvom i urnebesnim humorom dok prati klasični policijski dvojac Riggsa (Clayne Crawford) i Murtaugha (Damon Wayans), koji rade u četvrti suvremenog Los Angelesa prepunoj kriminala. Murtaugh ima stotinu razloga za život, a Riggs nema što izgubiti.

U posljednjoj epizodi prve sezone Murtaugh je otkrio koliko je Riggs spreman žrtvovati u lovu na narkokartel koji smatra odgovornim za smrt svoje supruge. U drugoj sezoni nenadmašni dvojac nastavlja po starom. Murtaugh se pokušava kloniti demona koji progone njegova partnera, a istodobno se kod kuće on i supruga Trish (Keesha Sharp) suočavaju s brojnim izazovima. Iako Murtaugh u Riggsu traži potporu, shvaća da je njihovo partnerstvo i dalje prevrtljivo poput vožnje vlakom smrti. “Smrtonosno oružje” temelji se na scenariju Shanea Blacka, a seriju je stvorio Matt Miller, koji je ujedno i producent s Danom Linom, Jennifer Gwartz i McGjem.

Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

SCOOP BIOGRAFSKA DRAMA. REŽIJA: PHILIP MARTIN. GLUME: GILLIAN ANDERSON, KEELEY HAWES, BILLIE PIPER, RUFUS SEWELL, ROMOLA GARAI...

O novinarskom timu koji je razotkrio princa Andrewa

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike