Sport
BELIŠĆE

Prijam za sportaše
Objavljeno 8. ožujka, 2018.

Na temelju ostvarenih odličnih sportskih rezultata u belišćanskoj Gradskoj upravi organiziran je prijam za predstavnike Powerlifting kluba, Sambo kluba i Šahovskog kluba Belišće, na čemu im je u ime Grada Belišća čestitao zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić.

- Epitet i titule koje smo dobili, Europski grad sporta u 2017. godini te Europska regija sporta u 2018. godini, doista se potvrđuju vrhunskim rezultatima naših sportaša, bilo na regionalnoj, državnoj ili europskoj razini - naglasio je zamjenik gradonačelnika Belišća izrazivši posebno zadovoljstvo što se sve veći broj mladih ljudi uključuje u rad sportskih klubova.

Uz predsjednika Powerlifting kluba Belišće i prvaka Hrvatske u benchu Ivana Schoblochera, na primanju su bili predsjednik Sambo kluba Belišće Christian Uskoković, prvaci Hrvatske Katja Vuković i Leon Sabo te osvajač trećeg mjesta na Europskom prvenstvu u sambu Ian Česko, zatim seniorski prvaci Županijskog kupa u šahu Ana Berke i Srđan Basrak te predsjednik Šahovskog kluba Belišće, Slavko Marjančević. L.A.

Možda ste propustili...

SVJETSKO PRVENSTVO U KICKBOXINGU ZA JUNIORE I KADETE

Una Maravić svjetska prvakinja

VRIJEDNOSNICE OSIJEK

Abdul Malik Abu postao "broker"

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Spačva bez prilike u Umagu

2

BOKSAČI IZ SLAVONIJE

Rebolj i Lovren na Europskim policijskim igrama

3

PRVA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA

Kandit otvorio bodovni saldo