Osijek
BITI BOLJI

Predavanje Zrinke Vlašić
Objavljeno 8. ožujka, 2018.

Vladimir Mihajlović iz Udruge “Biti Bolji“ i časopisa “Poduzetnik” najavljuje ovogodišnji nastavak projekta “Biti Bolji - Be Better“. Projekt je to koji je prošlim izdanjima, na nacionalnoj razini, stekao prepoznatljivost dovođenjem poznatih osoba iz gospodarstva, društvenog i javnog života, koji su učenicima osnovnih i srednjih škola i studentima u svojim predavanjima otvoreno pričali o svome žvotu i putu do rezultata koje su ostvarili.

- Namjera je projekta da mlade osobe shvate što je važno za uspjeh u životu i poslu, kako razmišljati pozitivno, kako poduzeti nešto, a ne čekati druge da umjesto njih nešto naprave, kako pokazati svima onima koji ne vjeruju u mlade da je upravo u njima velika energija, motivacija, ideje i kreativnost - rekao je Mihajlović.

Projekt je krenuo prije pet godina, a od tada se došlo do brojke od 12.000 mladih koji su poslušali više od 95 aktivnosti, poput razgovora, predavanja, radionica, tribina, kazališnih predstava, koncerata...

- Sve je tada izgledalo samo kao naš pokušaj da animiramo mlade, da oni budu u centru svih naših događanja, da oni kreiraju sadržaje projekta i kažu što žele. Mi smo ih samo poslušali, ništa im nismo nametali - ne skriva Mihajlović.

Za ovu godinu najavljuje nove sugovornike koji će tijekom godine biti gosti mnogih škola u Hrvatskoj - od Antunovca, Osijeka, Valpova, Đakova, Belog Manastira, Donjeg Miholjca, Našica, Vinkovaca, Županje, Virovitice do Ivanić Grada, Ivaneca, Preloga, Male Subotice i Bjelovara.

Ciklus predavanja otvara Zrinka Vlašić, osječka poduzetnica, koja će danas (četvrtak) gostovati u OŠ Tina Ujevića, a idući tjedan u vukovarskoj Strukovnoj školi. D.Kuštro

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike