Osijek
VOLONTIRANJE

Za podršku žrtvama i svjedocima
Objavljeno 8. ožujka, 2018.

Nacionalni pozivni centar za žrtve kaznenih djela i prekršaja nudi žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja te članovima njihovih obitelji anonimno dobivanje emocionalne podrške, pravnih i praktičnih informacija te, prema potrebi, upućivanje na institucije ili druge organizacije civilnog društva na daljnje ostvarivanje prava.

Kako biste se pridružili volonterskom timu potrebno je ispuniti obrazac na: https://goo.gl/forms/7wLDrq6cWdPVRyOH2. Natječaj traje do nedjelje, 11. ožujka, do ponoći, nakon čega će prijavljeni kandidati dobiti povratnu informaciju o terminima održavanja selekcijskog razgovora s koordinatoricama Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja.

Kandidati koji zadovolje na održanom selekcijskom razgovoru bit će pozvani na višednevnu edukaciju, koja će se održati u ožujku i travnju. Volonteri moraju imati navršenih 18 godina i služiti se engleskim jezikom. Svi volonteri imaju priliku unaprijediti svoje komunikacijske vještine i pravna znanja, pohađati brojne edukacije, radionice i seminare. Nakon završenog volontiranja, volonteri dobivaju Potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem, a nakon 200 volonterskih sati i preporuku za posao. F.M.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZ GODINE U GODINU SVE VIŠE POSJETITELJA

20. Ribarski dani: U Kopačevo stiglo više od 10.000 ljudi!

2

PACIJENTI BI DO LIJEČNIKA PREKO REDA

U medicini ne postoji "samo ovo" i "samo ono" - budite strpljivi i čekajte!

3

DAN TRGOVAČKE I KOMERCIJALNE ŠKOLE DAVORA MILASA

Bijele ruže za hrabrog branitelja

oglas