Osijek
PUTNICI GPP-A IZNENAĐENI CIJENAMA MJESEČNIH KARATA

GPP: Upozorili smo na probleme, svi koji ih imaju neka nam se jave
Objavljeno 8. ožujka, 2018.

Iako je zbog opsežnog projekta modernizacije cjelokupnog IT sustava GPP u medijima ovih dana objavljivao moguće probleme u vezi s nadopunom mjesečnih kartica, neki su studenti ostali u čudu kad im je, umjesto dosadašnjih 91 za drugu zonu, naplaćena cijena kartice u iznosu od 120 kuna. Na društvenim mrežama već su se pojavile špekulacije o “novoj i staroj” cijeni studentske mjesečne kartice, a skeptici su se čak i upitali hoće li preplaćeni iznos za mjesečnu karticu dobiti natrag. Dodatno su bili zbunjeni što je neke mjesečna kartica stajala 91 kunu, a neke 120 kuna, a studenti koji plaćaju prvu zonu 84 kune, za sada nisu imali poteškoća.

Prema riječima voditeljice marketinga u GPP-u Sanje Mršo, u sustavu se dogodilo upravo ono na što su upozoravali, odnosno do poteškoća koje se mogu i trebaju otkloniti na prodajnim mjestima GPP-a odnosno Tiska.

- S ozbirom na to da je doslovno riječ o milijunima transakcija i prijenosa kartica u novi program, takve poteškoće pri opsežnom projektu modernizacije nisu nemoguće, no, srećom, vrlo ih je malo. Treba otići do prodajnog mjesta GPP-a i novac će biti vraćen, a mi se svim studentima, odnosno korisnicima koji su se našli u sličnom problemu, ispričavamo – poručila je Mršo, podsjećajući da je, upravo zbog navedenih mogućih tehničkih poteškoća, produžen rok za nadopunu kartice do 5. ožujka. Stoga je studenticu koja nam se obratila u Glas Slavonije, ali i sve one koji su imali bilo kakve poteškoće, pozvala da se što prije jave GPP-u kako bi problem bio otklonjen.

Dodajmo tomu da su neki putnici na internetu vidjeli da je cijena karte 90 kuna za prvu te 100 kuna za drugu zonu. Međutim, riječ je o tražilici Googlea, a na izravnoj internetskoj stranici GPP-a cijene su ispravne i važeće. Na taj propust, kaže Mršo, GPP ne može utjecati. M. Mihelić

Možda ste propustili...

DOVRŠENA JOŠ JEDNA INVESTICIJA U OPĆINI ERNESTINOVO

Laslovački “Sokak” dobio asfalt

VELEPOSLANICE SLOVENIJE I NORVEŠKE U OSIJEKU

Dogovorene konkretne suradnje

OSMI KRUG DODJELE NEPOVRATNIH SREDSTAVA PODUZETNICIMA

Iduće će godine iznos za potpore biti udvostručen

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
oglas