Mozaik
POVRATAK NA MALE EKRANE 27. OŽUJKA

Objavljen trailer za reboot popularne serije “Roseanne”
Objavljeno 7. ožujka, 2018.

Roseanne Barr vraća se humorističnoj seriji koja ju je proslavila devedesetih, a zajedno s njom i većina originalne postave. ABC je iskoristio promidžbeni prostor za vrijeme dodjele Oscara kako bi prikazali prvi trailer za reboot popularne serije. “Roseanne” je sitcom koji je tijekom devet sezona, od 1988. kad je startao do posljednje epizode u svibnju 1997., ostvario kultni status. Već ovog mjeseca, točnije 27. ožujka, serija se vraća u moderniziranoj verziji, ali s prepoznatljivim sarkaznom glavne protagonistice.

U posljednje vrijeme objavljene su vijesti o nekoliko reboota popularnih humorističnih serija. NBC je tako vratio jednu od svojih najuspješnijih humorističnih serija “Will i Grace”, a Warner Bros će im konkurirati rebootom jednako popularnog sitcoma “Murphy Brown”, u kojem će glavnu ulogu nakon punih dvadeset godina reprizirati Candice Bergen. Vraća se, dakle, i Roseanne Barr, a zajedno s njom i John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Michael Fishman i ostatak originalne ekipe, koji će se u novom izdanju serije baviti problemima s godinama koje su prošle dok su izbivali s ekrana.

Starim fanovima Roseanne bit će zanimljivo vidjeti kako će autori serije vratiti Dana Connera, lika Johna Goodmana, s obzirom na to da se u finalu originalne serije pokazalo da je umro od srčanog udara. ABC je dosad prikazao nekoliko vrlo kratkih teasera, no za vrijeme emitiranja dodjele Oscara prikazali su prvi trailer. T.K.

STARA EKIPA JE POTPUNA

Iako se u početku govorilo da Johnny Galecki jedini neće sudjelovati u rebootu serije “Roseanne” zbog obveza u “Teoriji velikog praska”, on se ipak pridružio na setu Roseanne Barr i ekipi s kojom je glumio davih 1990-ih. U studenome 2017., nakon što je objavio da će snimati seriju, Roseanne je na Twitteru napisala: “Ova, deseta sezona 'Roseanne' ostvarenje je sna za staru komičarku koja se borila da oda počast američkoj radničkoj klasi.”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana