Mozaik
HRT: PREDSTAVLJEN SLUŽBENI VIDEOSPOT

Seksi Franka pjeva “Crazy”
Objavljeno 7. ožujka, 2018.

Objavljen je spot za pjesmu “Crazy”, kojom će Franka predstavljati Hrvatsku radioteleviziju i Hrvatsku u svibnju ove godine na 63. natjecanju za pjesmu Eurovizije u Portugalu. Franka je bila gošća i u trećem HRT-ovu Dnevniku, u kojemu je otkrila daljnje pojedinosti vezane uz tijek priprema za Euroviziju.

- Pjesma je konačno vani! Neobična je, čarobna, mistična, snažna i pomalo luda. Vjerujem da će se svidjeti publici i da će uživati slušajući ju, kao što smo mi dok smo radili na njoj posljednja tri mjeseca! Posebno sam ponosna na to što smo pjesmu na konačnu obradu poslali u londonski studio Metropolis. Miksao ju je Paul Norris, dobitnik nagrade Grammy za rad na Rihanninu albumu “Unapologetic”, koji je radio i na albumu “X” Eda Sheerana. “Crazy” je masterirao jedan od najpoznatijih inženjera u Europi Tim Young, poznat po radu na multiplatinastim albumima The Clasha, Sadea, Eltona Johna, The Smithsa - istaknula je Franka za HRT.

- Kad se okupi sjajan tim, kad je ideja videospota privlačna i zanimljiva, nikomu, pa ni meni, nije bilo teško raditi i 22 sata u komadu, odmoriti se nakratko te sljedeću večer zaplivati u bazenu i ponovno snimati! Vjerujem da će gledatelji osjetiti tu pozitivnu energiju koju smo unijeli u rad. U tim koji je radio na videospotu bilo je uključeno više od 30 ljudi i svima želim zahvaliti na profesionalnosti i sjajno obavljenom poslu - dodala je Franka. Autor je glazbe za pjesmu “Crazy” Branimir Mihaljević, a autorica teksta i glazbenih dionica Franka. Redatelji su Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, za koreografiju bio je zadužen Igor Barberić, a kostime je izradio Hippy Garden. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana