Osijek
EFOS: OSNAŽIVANJE KOMUNIKACIJE SA STUDENTIMA

S dekanom i prodekanima svaki prvi četvrtak u mjesecu
Objavljeno 6. ožujka, 2018.

Studenti Ekonomskog fakulteta u Osijeku više nemaju razloga ustručavati se sjesti za stol s čelnicima Fakulteta i s njima porazgovarati o onome što ih zanima ili muči na Fakultetu – bilo da trebaju savjet bilo da imaju pitanja, nejasnoće, prijedloge ili primjedbe. Počevši s ožujkom, to mogu učiniti svaki prvi čevrtak u mjesecu u vijećnici Fakulteta, gdje će ih već od podneva čekati dekan, izv. prof. dr. sc. Boris Crnković, i prodekani.

Upravo je dekan Crnković u svojoj kandidaturi isticao važnost suradnje i osnaživanja komunikacije sa studentima, a pohvalno je što brzo prelazi s riječi na djela. Dekanovu inicijativu, koja je u korist svih studenata, pozdravlja i Studentski zbor EFOS-a.

- Studenti s upravom mogu razgovarati o svemu, ne postoji zabranjena tema - kaže Ivona Adrić, predsjednica Studentskog zbora EFOS-a, koja se do sada redovito nalazila s dekanom i prodekanima te im prenosila sve probleme, upite i želje studenata, a studentima odgovore uprave.

- Mnogi studenti imaju specifične životne situacije i zdravstvene probleme te nisu sigurni koja studentska prava mogu ostvariti. Drugi su pak nezadovoljni izvođenjem nastave iz određenog kolegija, rasporedom sati ili nečim trećim. Ovim će sastancima uprava dobiti bolji uvid u to kako studenti dišu i koji ih problemi muče – kaže Adrić.

Studentski je zbor pozvao sve studente EFOS-a da im se jave ako trebaju savjet u vezi s temom o kojoj žele razgovarati, naročito ako je riječ o studentskim pravima.

- Vjerujemo da ih naša studentska pravobraniteljica može uputiti na članke Pravilnika o studiranju koji se odnose na njihovu situaciju, kako bi mogli doći na sastanak sa svim raspoloživim informacijama i dobro pripremljenim pitanjima – ističe Adrić. J. Pejaković

Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI UDRUGE PLANTAŽA

Još jedno izdanje Papergirl projekta 2018.

PROMJENE NA PEDIJATRIJI KBC-A

Novi v.d. pročelnika je dr. Ivica Škoro

POTPISAN SPORAZUM O PARTNERSTVU

Osijek dobiva Gospodarski centar

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TZV: OSVJEŽIVAČI ZRAKA SVE OPASNIJI

Dječak (11): Ne znam ni tko sam, ni gdje se nalazim

2

VRKIĆ NAJAVIO RADIKALNE MJERE PROTIV GLODAVACA:

Ako treba, rezat ćemo stabla da štakori ne ulaze u stanove!

3

PROLAZ PREMA VINKOVAČKOJ

Građanskom upornošću do nove asflatirane pješačke staze

oglas