Mozaik
U KINU URANIA

Izvrsna klapa Contra
nastupa u Osijeku 8. ožujka
Objavljeno 7. ožujka, 2018.

Ovog četvrtka, 8. ožujka 2018., u 20 sati u osječkom kinu Urania održat će se koncert klape Contra. Ulaznice po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 kuna na dan koncerta mogu se rezervirati na telefon 205-501 (Uprava, 9 - 17 h), 205-507 (blagajna kina, 17 - 21.30), e-mailom na adresu info@kinematografi-osijek.hr i ulaznice@kinematografi-osijek.hr ili preko Facebook profilaKino Urania & Kinematografi Osijek.

Klapa Contra osnovana je 2015., a njezini su članovi mahom poznati klapski pjevači koji su godinama bili jake karike u klapama Cambi, Iskon, Kampanel i Puntari. U kratko vrijeme klapa je održala više od 180 koncerata i ostvarila zapažene rezultate na najvažnijim klapskim festivalima.

U intimnoj i toploj dvorani kina Urania klapa Contra s osječkom publikom obilježit će Međunarodni dan žena i pritom izvesti neke od najpoznatijih klapskih pjesama, poput: “Vilo moja”, “Moj lipi anđele”, “Kada jednom ovom zafalim se tilu”, “Srićo moja”, “Ne more mi bit”, “Sad kada došla si”, “Od zipke do križa”, “Ne diraj moju ljubav”, “Kriva karta” i druge. Klapu Contra čine: Eduard Šegota, 1. tenor (najtrofejniji klapski tenor, proslavio klapu Crikvenica, Cambi-Kaštel Kambelovac, a sada i Contru), Jozo Delaš, 2. tenor (20 godina pjevao u klapi Cambi-Kaštel Kambelovac), Duško Britvić, 2. tenor (skoro 30 godina pjevao u Cambi-Kaštel Kambelovac, od prvog dana nastanka klape), Mislav Biočina, bariton (osnivač i pjevač u klapi Iskon 13 godina te klapi Cambi osam godina), Miro Trgo, bas (bivši član klape Cambi i klape Kampanel) i Denis Tafra, bas (pjevao u omiškoj klapi Puntari). Klapa je 2016. nastupila na Splitskom festivalu s autorskom pjesmom “Vridi li”, kao i prvijencem “Srićo moja”, a čijim se uspjesima otpočetka pozicionirala kao jedna od najboljih klapa na ovim prostorima. T.K.

Ulaznice se mogu rezervirati po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 kuna na dan koncerta

Najčitanije iz rubrike