Regija
ORAHOVICA

136. skupština DVD-a Orahovica
Objavljeno 7. ožujka, 2018.

ORAHOVICA - DVD Orahovica održalo je 136. godišnju Skupštinu. Izvješće o radu društva podnio je dozapovjednik Darko Šramek. U izvješću rada operative, zapovjednik Robert Orina istaknuo je kako je društvo u proteklom razdoblju imalo ukupno 76 različitih intervencija i događaja, od čega 17 požarnih i 24 tehničke intervencije, a posebno se zahvalio dvojici operativaca Darku Šrameku i Bernardu Gajšeku, koji su se dobrovoljno javili i sudjelovali u gašenju požara u Drnišu.

Uručene su zahvalnice i uvjerenja za položena vatrogasna zvanja. Za zvanje su vatrogasca uvjerenja primili Ivan Tomac, Tomislav Šebalj, Mirjana Zeman, Tomislav Pezić, Dajan Broš i Lidija Čalić te za vatrogasca prve klase Bernard Gajšek. Dopredsjednik VZ-a Orahovica Ivica Podboj uručio je diplome te vatrogasne spomenice za 10 godina rada Mateju Orini, Ivanki Broš, Mirjani Zeman i Dragici Pokos.

Tajnica VZ-a VPŽ Mateja Fras Venus uručila je priznanja za posebna zvanja dr. Željku Hocenskom i Mariju Hornungu, koji su proglašeni počasnim časnicima, a predsjednik Mato Orina dodijelio je gradonačelnici Orahovice Ana-Mariji Petin povelju o proglašenju počasne članice. V.G.

Možda ste propustili...

ORAHOVICA POTVRDILA STATUS GRADA DVOJKI

Obitelj Filipović nakon trojki dobila blizance

RADOVI ĆE TRAJATI OSAM MJESECI

Obnova kuće P. Preradovića

POČEO LOV NA SEZONSKU RADNU SNAGU

Poslodavci: Socijalna politika potiče nerad

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ORAHOVICA POTVRDILA STATUS GRADA DVOJKI

Obitelj Filipović nakon trojki dobila blizance

2

GRADNJA DVORANE JOŠ NIJE NASTAVLJENA

Plan za 2018. samo zatrpati jamu i razvesti instalacije

3

OŽIVILI STARE OBIČAJE

Ivanjskim krjesovima
počeli su Đakovački vezovi