Regija
ORAHOVICA

136. skupština DVD-a Orahovica
Objavljeno 7. ožujka, 2018.

ORAHOVICA - DVD Orahovica održalo je 136. godišnju Skupštinu. Izvješće o radu društva podnio je dozapovjednik Darko Šramek. U izvješću rada operative, zapovjednik Robert Orina istaknuo je kako je društvo u proteklom razdoblju imalo ukupno 76 različitih intervencija i događaja, od čega 17 požarnih i 24 tehničke intervencije, a posebno se zahvalio dvojici operativaca Darku Šrameku i Bernardu Gajšeku, koji su se dobrovoljno javili i sudjelovali u gašenju požara u Drnišu.

Uručene su zahvalnice i uvjerenja za položena vatrogasna zvanja. Za zvanje su vatrogasca uvjerenja primili Ivan Tomac, Tomislav Šebalj, Mirjana Zeman, Tomislav Pezić, Dajan Broš i Lidija Čalić te za vatrogasca prve klase Bernard Gajšek. Dopredsjednik VZ-a Orahovica Ivica Podboj uručio je diplome te vatrogasne spomenice za 10 godina rada Mateju Orini, Ivanki Broš, Mirjani Zeman i Dragici Pokos.

Tajnica VZ-a VPŽ Mateja Fras Venus uručila je priznanja za posebna zvanja dr. Željku Hocenskom i Mariju Hornungu, koji su proglašeni počasnim časnicima, a predsjednik Mato Orina dodijelio je gradonačelnici Orahovice Ana-Mariji Petin povelju o proglašenju počasne članice. V.G.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OPĆINA BABINA GREDA POTIČE ZAPOŠLJAVANJE

Učenicima deficitarnih struka od 500 do 700 kuna mjesečno

2

POST FESTUM SJEDNICE SAVJETA SLAVONIJU, BARANJU I SRIJEM

Većina se slaže kako će se domaćinstvo Savjetu isplatiti

3

26. ORAHOVAČKA ČOBANIJADA

Obitelj Hornung obranila naslov kuhara majstora