Sport
LIMAČ OPEN

Ukupno najbolje Orašje
Objavljeno 6. ožujka, 2018.

U sklopu Vinkovci Opena održan je i prvi Limač kup za mlađe uzraste. Ukupni pobjednik je Taekwondo klub Orašje ispred domaćih “sajnamijevaca”, dok je treći bio TKD Kneževi Vinogradi.

U ukupnom plasmanu limači-limačice A prvo mjesto osvojio je Taekwondo klub ''Sajnami'', drugo mjesto osvojio je Taekwondo klub Brod, a treće mjesto Taekwondo klub ''Orašje''. U ukupnom plasmanu u disciplini kick prvo mjesto osvojio je Taekwondo klub Kneževi Vinogradi, ispred Orašja i Broda. U ukupnom plasmanu mlađi kadeti-kadetkinje prvo mjesto osvojilo je Orašje, drugi je bio Sajnami, a treći Cro-Cop Privlaka. Za najboljeg borca u kategoriji Kid M A proglašen je Damjan Pejić (Orašje), u kategoriji Kid Z A Ivona Ivkić (Orašje), u disciplini kick za dječake Matej Horvat (Kneževi Vinogradi), a kod djevojčica Petra Topić (Orašje). Kod mlađih kadeta najboljim je proglašen Riad Hadžić (Sokol-Goku), a kod mlađih kadetkinja Petra Kružljak (Cro-Cop, Privlaka).

Pojedinačno za Sajnami zlata su osvojili Ivano Rožmarić, Nikola Komesarović, Marin Marić, srebra su pripala Eugenu Redlu, Karlu Grgiću, Mariji Komesarović, Marinu Stočku, Luki Radmanu, Iliji Kovačeviću, Lukas Bašić-Palković i Ria Smole, dok su brončano odličje osvojili Tomislav Vladisavljević, Vanja Mandek, Adam Pavlek, Šimun Ereš, Klara Radman, Josip Šarić, Andrija Sebastijan, Petra Šarčević.

Za Taekwondo klub Kneževi Vinogradi zlata su osvojili Emanuel Tufeković, Matej Horvat (2x), Davorin Krajcar-Gašparlin, Lucija Damjanov, a brončano odličje Marinela Fehir (2x). Taekwondo klub Brod u ukupnom plasmanu osvojio je 4. mjesto, a zlato su osvojili: Lovro Mataić i Luka Ćosić. Srebro je pripalo Viti Jurišiću, Grguru Peiću, Bartolu Mataiću, Dariju Matanoviću, Edi Begiću, dok je brončano odličje osvojio Luka Pudić. Taekwondo klub Osijek u ukupnom plasmanu bio je na 11. mjestu, a srebrno odličje osvojio je Marko Skoko. Taekwondo klub Vinkovci ukupno je bio 12., a bronca je pipala Eleni Malkoč. Taekwondo klub Otok ukupno je bio deveti, a bronce su osvojili Matej Antonić, Luka Bičanić i Ana Ždravac. Cro Copu iz Privlake pripalo je peto mjesto, zlato su osvojili Petra Kružljak i Marina Lamešić, a broncu Luka Josipović. M.Kokaj

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana