Osijek
NOVI PROČELNICI

U Županiji poznata sva imena, u Gradu slijedi “drugi krug”
Objavljeno 6. ožujka, 2018.

I dok izbor čelnih ljudi upravnih tijela u Gradu Osijeku ulazi u drugu fazu te se kandidati koji su ispunili formalne uvjete iz natječaja pozivaju krajem tjedna na pisanu provjeru poznavanja traženih zakonskih i gradsko-statutarnih odredbi, u Osječko-baranjskoj županiji kompletirali su pročelnička mjesta.

Iako se službeno predstavljanje očekuje na ovotjednoj sjednici Skupštine, doznali smo njihova imena. Tako je za pročelnicu novoosnovanog Upravnog odjela za investicije, razvojne projekte i fondove Europske unije imenovana Nataša Tramišak. Ona je dio tima koji je župan Ivan Anušić nakon osvajanja mandata doveo sa starog radnog mjesta, odnosno iz Općine Antunovac. Vođenje, također posve novih upravnih odjela, povjereno je Tatjani Roth (Kontinentalni turizam) i Slavku Marjančeviću (Ruralni razvoj).

Također, neki su “stari” odjeli dobili nove pročelnike. Sandra Filipović došla je na čelo Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, te Ivona Stanić na čelo Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb. Vođenje Službe javne nabave preuzeo je Zlatko Hosu, a Službe za zajedničke poslove Mladen Pejić. U paleti novih imena, no imenovana prije nekoliko mjeseci, je i Sabina Režić kao pročelnica Upravnog odjela za upravne i pravne poslove.

Zaključno, nije bilo promjena na mjestima pročelnika u upravnim odjelima za financije (Snježana Raguž), gospodarstvo (v.d. Ivana Katavić-MIlardović), poljoprivrede (Silva Wendling), za prostorno uređenje i graditeljstvo (Ranko Radunović), te za prostorno planiranje, zaštitu okoliša i prirode (Danijela Lovoković).

Uz ovo valja podsjetiti kako je župan Anušić u svoj mandat krenuo s imenovanjem Ivana Hampovčana (također iz Općine Antunovac) kao tajnika, odnosno “desne ruke”. D.Kuštro

3

su gradska pročelnika “pošteđena” procedure reizbora. To su David Krmpotić (financije), Dražen Alerić (društvene djelatnosti), i Romano Kristić (zdravstvo i socijalna skrb)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŠTO SE JELO U KORIZMI

Posno i ukusno, po
bakinim receptima

2

SVEOBUHVATNI PREGLED STAMBENOG FONDA NA SJENJAKU

Među problemima i nelegalni
stanovi na tavanima zgrada

3

PROSLAVA PURIMA U ŽIDOVSKOJ OPĆINI

Prikazan i prigodan film “Priča o Esteri”

oglas