Regija
20. KRIŽNI PUT

Pješice 49 kilometara
Objavljeno 5. ožujka, 2018.

SLATINA

U subotu i nedjelju, 10. i 11. ožujka, Požeška biskupija organizira jubilarni, 20. križni put mladih. Pod geslom “I pođoše za njim” mladi Požeške biskupije propješačit će udaljenost od Lipovljana (između Novske i Kutine) preko Lipika do Daruvara, ukupno 49 kilometara.

Okupljanje sudionika je u subotu, 10. ožujka, u 8 sati u crkvi sv. Josipa u Lipovljanima, a završetak prvoga dana križnog puta je u Lipiku s prigodnim programom i noćenjem u osnovnoj školi. Iz Lipika se sljedećeg jutra u 8 sati kreće prema Daruvaru, gdje će križni put završiti večernjom svetom misom u župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog.

Vjernici iz brojnih župa Požeške biskupije organizirano će biti prevezeni u Lipovljane kako bi mogli sudjelovati u toj pobožnosti. Budući da je riječ o fizički zahtjevnoj aktivnosti, organizatori mole da mladi koji se odluče poći na križni put oba dana ne budu mlađi od 1. razreda srednje škole. Krizmanici su pozvani da se priključe drugi dan jubilejskoga križnog puta sa svojim voditeljima vjeroučiteljima.P.Ž.

Možda ste propustili...

OPĆINA VILJEVO PRIPREMA VAŽNE ISKORAKE

Gradnja klaonice, u planu i pogon za preradu mesa

23. HUMANITARNA AKCIJA HODOČASNIKA IZ ZADRA

“Vukovaru ZaDar” - stigla pomoć Vukovarcima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STARO SLAVONSKO KOLINJE

Od svinje se prije ništa nije bacalo na svinjokolji

2

DOČECI NOVE GODINE BIT ĆE ORGANIZIRANI DILJEM BARANJE

Novu godinu slavit će na
trgovima, u restoranima...

3

STANOVNICI GRADSKE ČETVRTI VUKOVARA:

Ratne ruševine iz 1991. nagrđuju Borovo naselje