Regija
USPJEH SLATINSKIH RIBIČA

Klen je ušao u prvu ligu!
Objavljeno 6. ožujka, 2018.

SLATINA

Športsko-ribolovna udruga Klen Slatina u 2017. godini kroz ukupno osam kola liga natjecanja postala je ekipni prvak 2. hrvatske lige Istok i na taj način plasirala se u Prvu hrvatsku ligu Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza za 2018. godinu.

Zahvaljujući tom uspjehu ekipa slatinskoga Klena bila je jedina ekipa iz Virovitičko-podravske županije na postolju prilikom svečane dodjele natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima Hrvatske u sportskom ribolovu za 2017. godinu, koju je u hotelu Panonija u Sisku organizirao Hrvatski športsko-ribolovni savez. Dodjela nagrada obuhvatila je natjecanja svih devet disciplina koje HŠRS organizira u osam kategorija.

Klenovu pobjedničku ekipu Druge hrvatske lige Istok u 2017. godini činili su natjecatelji Željko Vilk, Robert Keller, Jovica Beneš, Adrijano Idek i kapetan ekipe Mirko Horvat. Športsko-ribolovna udruga Klen i svi slatinski ribiči posebno su ponosni što su imali predstavnika na pobjedničkom postolju i u pojedinačnom plasmanu 2. hrvatske lige Istok. Naime, Adrijano Idek u konkurenciji 40 natjecatelja postao je pojedinačni prvak 2. hrvatske lige Istok za 2017. godinu.

Članovi pobjedničke ekipe ističu da su za njihove sjajne sportske rezultate u 2017. godini zaslužni svi članovi Športsko-ribolovne udruge Klen Slatina, jer su svatko na svoj način dali doprinos uspjehu.

– Zahvaljujemo Gradu Slatini i Zajednici športskih udruga grada Slatine na potpori i nesebičnoj podršci tijekom protekle, ali i svih prethodnih godina. Ovaj sjajni rezultat plod je dugogodišnjeg timskog rada i ulaganja udruge u sportski ribolov i sportsko-ribolovna natjecanja, kao i samih natjecatelja u vlastito usavršavanje uz mnogo treninga i odricanja - rekao je predsjednik Klena Robert Keller.

Ribiči Klena svjesni su da u Prvoj hrvatskoj ligi Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza u 2018. godini njihovu ekipu očekuju novi i drugačiji izazovi. Umjesto dosadašnjih osam sudjelovat će u dvanaest kola natjecanja, čekaju ih nove natjecateljske vode, dulja putovanja, a time i veći troškovi. Osim toga čeka ih i najjača moguća konkurencija u Hrvatskoj.

Petar ŽARKOVIĆ

Klenovu pobjedničku ekipu činili su Željko Vilk, Robert Keller, Jovica Beneš, Adrijano Idek i kapetan Mirko Horvat

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike