Autoglas
INTEGRA DUNDOVIĆ

U novoj su poslovnici u Svačićevoj Q-servis i servis za Citroenova vozila
Objavljeno 6. ožujka, 2018.

Integra Dundović, ovlašteni Toyota centar za regiju Slavonija te ovlašteni serviser vozila marke Honda i Škoda, od sredine prošle godine proširila je svoju uslugu. Na novoj lokaciji - u Ulici kralja Petra Svačića 59 u Osijeku, otvorena je Integra Dundović Poslovnica 2 (u blizini Kauflanda).

Ondje pružaju usluge ovlaštenog Citroen servisa za osobna i gospodarska vozila i u jamstvenom i izvanjamstvenom roku.

Također, u novom prostoru pružaju i uslugu Q-servisa. Najveći je to lanac neovisnih servisnih centara u Hrvatskoj, koji obuhvaća 80 profesionalnih, ovlaštenih i nezavisnih, registriranih servisnih centara. Pojednostvljeno u ovom dijelu pružaju servis i popravke, uključujući i limarsko-lakirerske radove za vozila svih marki. Prednost je ove usluge što su cijene servisiranja prilagođene domaćem tržištu, uz ugradnju originalnih rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača po nižim cijenama.

Sve to rezultiralo je i novim zapošljavanjem, šest je novih djelatnika zaposleno, riječ je o već iskusnim serviserima, poznavateljima svoga posla.

U Integri Dundović tako su odlučili iskoristi svoje prednosti - imaju širinu u stručnom osoblju, imaju novu lokaciju, servisni kapacitet...

U svemu ovome neće ostati zakinuti klijenti njihova matičnog brenda Toyote. Nova poslovnica nije “uzela” ni jednog djelatnika iz servisa s matične adrese, u Huttlerovoj ulici. Zaključno podsjetimo, Integra Dundović pet je puta proglašena najboljim Toyota centrom u Republici Hrvatskoj te je prema navedenim rezultatima dobitnik nagrade ICHIBAN, što je ujedno i najvrjednija nagrada proizvođača koju neki Toyota centar može dobiti. To priznanje rezultat je ocjena koje su im dodijelile stranke, nakon osobnih iskustava s odjelima prodaje i postprodaje.

Ništa manje stranke neće očekivati i od nove Citroen i Q servisne usluge.

Integra Dundović Poslovnica 2 Osijek, Kralja Petra Svačića 59