Osijek
MONEO AUTOMAT KLUB

Osječanin osvojio Mega Jackpot od 200.000 kn
Objavljeno 5. ožujka, 2018.

U Moneo Automat klubu Osijek sretnom je dobitniku uručen Mega Jackpot u iznosu od 201.937,69 kuna. Svaki Moneo Automat klub ima do tri lokalna jackpota i glavni Mega Jackpot, koji povezuje sve automate od ukupno deset Moneo automat klubova u Hrvatskoj. Od 2013. godine samo u Mega Jackpotu podijeljeno je oko 2.000.000 kuna.

- Imajući jasnu strategiju, Moneo d.o.o. danas je jedna od vodećih regionalnih tvrtki u poslovanju s igrama na sreću. Ovo je šesti isplaćeni Mega Jackpot od 2013. godine i veliko nam je zadovoljstvo biti za naše goste mjesto ugodne atmosfere, vrhunske zabave, i omogućiti im potpuni užitak u igri i brzu isplatu. Ovim putem još jednom želimo čestitati sretnom dobitniku i zahvaliti svima koji su nam se pridružili na zabavi uz tamburaše i catering u povodu uručenja Jackpota. Željno iščekujemo sljedeće sretne dobitnike na našim jackpotovima – izjavio je direktor Moneo d.o.o. Silvio Đula.

Svoje je dojmove o uručenoj nagradi s nama podijelio i sretni dobitnik koji je ovom prigodom htio ostati anoniman.

- Nisam baš često ovdje, ali toga sam dana došao s prijateljem, uložio nešto novca, a ostalo je čista sreća. Osjećaj dobitka je odličan i sada još moram dobro razmisliti što učiniti s novcem, koji planiram pametno iskoristiti. Puno sam o tome razgovarao s prijateljem i vjerojatno ćemo otići na nekakvo putovanje, a za ostatak novca još moram dobro razmisliti što učiniti. Prijatelj je također bio u euforiji kao da je i on sam dobio – rekao je sretni dobitnik.

Na pitanje o tome kako spava znajući da je dobio toliku svotu novca za koju znaju samo on i prijatelj, naš je sretni sugrađanin odgovorio da sada spava još i bolje, uzbuđeno dodajući kako jedva čeka preuzeti ček. F. Mamić

Osjećaj dobitka je odličan i sada još moram razmisliti kako pametno potrošiti novac, kaže dobitnik

Možda ste propustili...

SVEČANOST NA FILOZOFSKOM FAKULTETU

Izložba “Za mađarsku neovisnost 1848./’49.”

POTHODNIK OSTAJE BEZ POŠTANSKOG UREDA

Sele se u Benešićev prolaz