Ekonomija
HRVATSKI LANAC PEVEC S PRIHVATLJIVIM CIJENAMA

Od proizvoda za uređenje doma do programa za poljoprivredu
Objavljeno 3. ožujka, 2018.

Jedan od većih izložbenih prostora na osječkom sajmu posljednjih godina redovito zakupljuje i Pevec - prvi hrvatski trgovački lanac neprehrambenih proizvoda. Domaćin je sajma Krešimir Bubalo, član Uprave.

- Osijek je nama u Pevecu iznimno zanimljiv kao sajamski grad. No, isto tako ovdje je i naš regionalni centar, koji je itekako dobro opremljen s 80 tisuća artikala i u kojemu potrošači mogu dobiti ono što žele po prihvatljivim cijenama - rekao je Bubalo.

No, ne skriva kako je pred njima izazov u propitkivanju koga još od slavonskih gospodarstvenika mogu privući u trgovački centar.

- Mogu reći da dosta proizvođača s ovih prostora radi s nama i pokazali su se kao dobri i odgovorni partneri. Međutim, neke kompanije moraju proći restrukturiranje da bi bile konkurentne s cijenama. Dakle, kada govorimo i o prodaji i o nabavi, Pevec je hrvatski lanac koji promišlja hrvatski, lanac u kojemu na ovom prostoru želimo ponuditi konkurentnu cijenu - rekao je zaključno Bubalo. Na štandu je izložen dio asortimana - od proizvoda za unutarnje uređenje doma do programa za poljoprivredu. D.Kuštro

Osijek je Pevecu iznimno zanimljiv kao sajamski grad

Možda ste propustili...

NAGLI PAD PROIZVODNJE U HRVATSKOJ

Naznake stabilizacije industrije u eurozoni

PADA POTRAŽNJA ZA KEMIJSKIM PROIZVODIMA

Njemačka kemijska industrija je na dnu

Najčitanije iz rubrike