Mozaik
ZSA ZSA I ANTE PECOTIĆ U OSIJEKU O USPJEŠNOJ SURADNJI

Zsa Zsa živi glazbu
Objavljeno 3. ožujka, 2018.

Sve poznatija mlada talentirana pjevačica Zsa Zsa, pravim imenom Jelena Žnidarić, svojim specifičnim glasom osvaja publiku diljem Hrvatske.

Pjevati je počela s 5 godina, što i ne čudi jer se svi u njezinoj obitelji bave glazbom.

- Kada sam došla u Zagreb, počela sam pjevati malo ozbiljnije prateće vokale i to me na kraju dovelo do X faktora i velikog Ante Pecotića koji me slučajno čuo. Sve ostalo je povijest - rekla je Zsa Zsa gostujući u emisiji “Otvoreni studio” na Televiziji Slavonije i Baranje.

Skladatelj, tekstopisac i glazbeni producent Ante Pecotić priznaje kako ju je uočio u glazbenom showu te da mu se odmah svidio njezin vokal.

- Svidio mi se njezin način interpretacije, prije svega njezina boja koju sam čitav život tražio. Kako mi kreativci uvijek imamo neki ideal, a ja ne mogu pjevati, moram tražiti tko će pjevati umjesto mene i to je uvijek nezahvalan zadatak. I tako sam čitav život u potrazi. Da me krivo ne shvatite, moje pjesme pjeva većina hrvatskih zvijezda i to su divni i krasni ljudi, međutim meni je uvijek ideal taj jedan hrapavi vokal i pristup pjevanju koji se dosta razlikuje od nečeg što je uobičajeno za ove prostore. Zsa Zsa je pripadnik jedne mlađe generacije koja to komunicira i na taj način pjeva, stoga sam je naravno uočio i stavio “on hold” jedno dvije godine da se ohladi, da ne bi pomislila da je to nešto ozbiljno - u šali govori Pecotić.

Ostalo je, kako kaže Zsa Zsa, povijest. Pecotić je u to vrijeme surađivao s Damirom Kedžom i pred njima je bio Zagrebački festival. Imali su pjesmu “Sve u meni se budi” koja je sjajno zvučala, međutim falio im je još jedan začin jer su ju zamislili kao duet.

- Nitko nam se nije uklapao u koncepciju, godinu dana je pjesma stajala. Pričekali smo do sljedećeg Zagrebačkog festivala 2016. i onda smo rekli neka bude Zsa Zsa. Čim su se spojila njihova dva vokala, odmah smo znali da je to to - zadovoljno ističe Pecotić.

Novi singl

Zsa Zsa trenutačno ima novi singl “Pruži mi ruku”, koji bi mogao postati veliki hit.

- Drago mi je što Ante piše sve iskreno i neplanirano, a ne kao “ajmo napisati hit jer će se to vrtiti na radiju”. Glazba bi trebala biti iz srca i to na kraju ljudi osjete. Na taj način mi i radimo pa onda nastaju dobre pjesme, a jedna od tih je nova “Pruži mi ruku” - kaže Zsa Zsa.

Mlada pjevačica može se već pohvaliti nagradama, među kojima je i ona Hrvatske diskografske unije za pjesmu godine koju je otpjevala s Kedžom “Sve u meni se budi”. A ono što joj je posebno drago, kako kaže, jest nominacija za Porina u kategoriji “najbolja vokalna suradnja” za izvedbu pjesme “Tragom tvojih tragova” u suradnji s Vannom.

Dajemo priliku mladim pjevačima

Zsa Zsa je postala prvi izvođač pod okriljem nove diskografsko-producentske kuće na hrvatskoj estradnoj sceni Rubikon Sound Factory, koju uz Pecotića čini i producent Bojan Šalamon Shalla.

- Došli smo na ideju da stvorimo jednu platformu za izuzetne mlade vokale koji nemaju mogućnost doći u dodir s profesionalnim producentima, skladateljima i tekstopiscima ili bi, pak, morali izdvojiti veliki novac, tako da se dio našega poslovanja odnosi na to da dajemo priliku mladima - ističe Pecotić.

Zsa Zsa je sretna zbog prilike koju je dobila i zbog toga što postoji način da i drugi mladi pjevači ostvare svoje snove.

- Živite to što volite i radite punim srcem. Ako ste mladi pjevač, iskoristite društvene mreže jer je to bilo i moje mjesto gdje sam dijelila glazbu s publikom. Ne treba se bojati nepoznatog - poručila je gledateljima STV-a mlada talentirana Zsa Zsa.

Možda ste propustili...

U SKLOPU TURNEJE KOJOM PROMOVIRAJU ALBUM "U SALI LOM"

Bajaga i Instruktori 2. ožujka u zagrebačkoj Areni

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana