Mozaik
NA DRŽAVNOM TURNIRU MAŽORETKINJA

Virovitičanke ponovno državne prvakinje
Objavljeno 3. ožujka, 2018.

U organizaciji Saveza mažoretkinja i pompon-timova Hrvatske te mažoretkinja Višnjan, u Kašteliru je održan 31. Državni turnir u solo formacijama, ujedno kvalifikacijski turnir za Europsko prvenstvo u Pragu te Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. Virovitičke mažoretkinje, kadetkinje i juniorke, sudjelovale su s ukupno 14 koreografija i osvojile izvrsnih 11 medalja. Titulu državnih prvakinja opet ponosno nose kadetkinje u kategorijama duo štap Laura Erak i Laura Počut te duo pompon Laura Erak i Laura Počut, kao i mini formacija štap, te juniorke u kategorijama mini formacija mix i mini formacija zastave. Srebro su osvojile kadetkinje u kategorijama solo štap Laura Počut, solo pompon Laura Erak i mini mix te juniorka Petra Bubnjić sa svojim solo pomponom. Broncu su osvojile kadetkinje u kategoriji mini pompon i juniorke Vanessa Maurović, Marcela Miščević i Petra Bubnjić u kategoriji trio pompon. Juniorka Noa Sever osvojila je u kategoriji solo štap 7. mjesto, juniorke u kategoriji mini formacija pompon 4. mjesto te juniorke mini formacija štap 6. mjesto. Virovitičke mažoretkinje potvrdile su tim izvrsnim rezultatima svoje prošlogodišnje titule državnih prvakinja i kvalificirale se na Europsko prvenstvo u Pragu te Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, u Cape Townu. Na svoje djevojke i djevojčice iznimno je ponosna trenerica i predsjednica Udruge virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec.

– Moje djevojke i djevojčice na svakom natjecanju daju sve od sebe i postižu prekrasne rezultate. Od srca zahvaljujem i roditeljima koji uvijek bezuvjetno prate i podržavaju djevojke – kaže trenerica virovitičkih mažoretkinja Nataša Kranjec. Virovitičke mažoretkinje tako će svoj grad, županiju i državu predstavljati na Svjetskom prvenstvu mažoretkinja u Južnoafričkoj Republici od 21. do 23. rujna.

- Ove godine u svibnju domaćin 32. Državnog turnira u velikim formacijama, koji će biti održan 5. svibnja, upravo je naša Virovitica, i to sportska dvorana Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić, uz pokroviteljstvo Grada Virovitice. Bit će to prava i jedinstvena prilika da Virovitičke mažoretkinje i u svom gradu pokažu najbolje što znaju – zaključila je Kranjec. V.Grgurić

Svoj grad, županiju i državu predstavljat će na Svjetskom prvenstvu mažoretkinja u Južnoafričkoj Republici

Možda ste propustili...

WORLD TOP MODEL 2018.

Marta Malenica šesta

U SKLOPU TURNEJE KOJOM PROMOVIRAJU ALBUM "U SALI LOM"

Bajaga i Instruktori 2. ožujka u zagrebačkoj Areni

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana