Mozaik
PROMOCIJA ALBUMA “NO PROBLEMO”

Tuzlanska reperica Sassja u Osijeku 16. ožujka
Objavljeno 3. ožujka, 2018.

Osječki klub Oxygen u petak, 16. ožujka, sve ljubitelje neuobičajno energičnog repa, zaraznih stihova te pitkih beatova poziva na koncert jednog od najznačajnijih ženskih MC-ja u regiji – Sassje. Osječkoj publici ovaj put poručuje “No problemo” i tako predstavlja novi album! Tuzlanska reperica na sceni je već nekoliko godina, svoj prvi album objavila je u proljeće 2015. te osvojila regiju singlovima „Clash“ i „Etikete“, a o njezinu uspjehu govore i milijunski pregledi na YouTubeu. Protekle dvije godine radila je na svom drugom albumu. I za ovaj album Sassja je okupila izvrsnu međunarodnu ekipu pa su u stvaranje novih hitova bili uključeni i Jaka Berger iz Ludovik Materiala, tu je i gitara poznatog elementalovca Erola Zejnilovića, Benjamin Ziervogel zaslužan je za violinu na singlu “Ništa”, Kpow je bio zadužen za scrach na “Nek je živa glava”, dok je Ante Zvonimir Stamać uglazbio pjesmu “S njom”. Album je svojim gostovanjem okrunila legenda naše scene – Darko Rundek. Singlovi “No problemo”, “Ništa”, “Njemica”, “Beton” i “Stube” najavili su album koji donosi ukupno 10 pjesama u kojima Sassja s lakoćom ispaljuje rime kao autentične kritike društva inspirirane stvarnim iskustvima.

Za snažno zagrijavanje, lokalna podrška! Rap-dvojac - Srki & Ivi. Glazbom se bave od početka 2000-ih, Srki kao Srkee, član grupe ZOO Mess, a Ivi kao Respect, samostalani MC. Suosnivači su hip-hop kolektiva "Madafakaz kru", koji je djelovao od 2003. do 2006., okupljao writere, brejkere, producente i MC-je te promicao hip-hop kulturu u Slavoniji. Projekt Srki & Ivi pokrenuli su početkom 2016., s imperativom eksperimentiranja u rap-glazbi. Skupa s producentom Chevov Cheliousom dostavljaju raznolik zvuk: od socijalno angažiranog boom bapa, preko klasičnih bengera do trapa. Do početka 2018. nova grupa objavila je petnaestak pjesama, od kojih je šest popraćenih spotovima.

Za ovu rep-poslasticu treba izdvojiti 40 kuna u pretprodaji, a 60 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti u klubu Oxygen. T.Kvorka

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PORTANOVA DVODNEVNOM FEŠTOM PROSLAVILA OSMI ROĐENDAN

I nakon osam godina najveći i najposjećeniji trgovački centar u istočnoj Hrvatskoj

2

POČAST VELIKOM LJUBITELJU SLAVONIJE

Izložba i koncert dokaz su da Zlatko Bourek nije otišao

3

EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI

Teško se ozlijedio na premijeri