Mozaik
NOVA KOLEKCIJA

Slavonski safari look dizajnerskog dvojca Twins
Objavljeno 3. ožujka, 2018.
Domagoj Štimac i Damir Begović, koji se kriju iza brenda, su slavonskog podrijetla

Modnim pričama najvećih hrvatskih dizajnera ove sezone na pisti BIPA FASHION.HR-a pridružit će se i ona dizajnerskog dvojca Twins. Pod pokroviteljstvom trgovačkog lanca CCC, modni brand koji oduševljava publiku svojim viđenjem novog chic stila s retroprizvukom, predstavlja novu kolekciju za koju su inspiraciju potražili, tipično za njih, u mjestima iz kojih potječu i uz koje ih vežu prve uspomene.

U vječnu temu, Slavoniju, ove se sezone upleo i afrički kontinent. Proljetno-ljetna kolekcija vizija je slavonskog safari looka, a kao i uvijek do sada, dvojac novim kreacijama želi ispričati svoju priču te poslati poruku, jer modu smatraju odrazom vremena u kojem žive. Domagoj Štimac i Damir Begović, koji se kriju iza popularnog brenda u novoj kolekciji predstavljaju bezvremenske komade, a posebnu pozornost poklonili su detaljima na koje su utrošeni sati ručnog rada te koji podsjećaju na originalne slavonske materijale i uzorke.

- Pri stvaranju ovih kreacija na umu smo imali činjenicu da želimo stvarati komade koje će djevojke i žene voljeti zauvijek, a budući da smo obojica podrijetlom Slavonci i da nam je Slavonija u krvi, kao takva je neiscrpna inspiracija u svakom segmentu kreativnog stvaranja - objašnjavaju pozadinu novih kreacija Domagoj Štimac i Damir Begović.

Dosljedni eksperimentiranju bojama, uzorcima, krojevima i kombinacijama, kako bi uvijek iznova iznenadili publiku, prije nadolazećeg BIPA FASHION.HR-a pokazali su mali dio najnovije kolekcije s retroprizvukom. Nastavljajući u svom prepoznatljivo razigranom stilu, kolekcija za proljeće/ljeto 2018. zaživjela je u zagasitim, safari bojama.

Talentirani dizajnerski duo nove generacije svoju će slavonsko-afričku avanturu ispričati u četvrtak, 22. ožujka u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma. Uz dobro poznatu lokaciju, ove sezone tjedan mode BIPA FASHION.HR održat će se na još dvije lokacije, u Gliptoteci HAZU-a i Muzeju suvremene umjetnosti. Od 15. do 24. ožujka nastupit će brojna poznata dizajnerska imena: Ivica Skoko, Robert Sever, I-GLE, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Arileo, koji ove sezone obilježava 15 godina brenda, Marina Design, Klisab, Anthony Avangard, Morana Krklec, Price on Request, Ivana Janjić, Jelena Holec, Marijana Cigić, Unaesthetik, Mates i Mateyaneira. J.Kn.

Kreacijama žele ispričati priču te poslati poruku, jer modu smatraju odrazom vremena u kojem žive

Možda ste propustili...

DUBIOZA KOLEKTIV DANAS, 7. PROSINCA, NASTUPA U OSIJEKU

U planu su novi album i latinoamerička turneja

BOOKING.COM PROVEO ISTRAŽIVANJE

Modni turizam u porastu je i među Hrvatima

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana