Osijek
DAROVI ZA ČETIRI BEBE ROĐENE 27. VELJAČE

Roditelji: I naša djeca
navijat će za Osijek!
Objavljeno 1. ožujka, 2018.

Tek tri dana stari Lara Ivić, Ana Lijić, Dull Qvani i Ivan Putnik dobili su u četvrtak na Klinici za ginekologiju i opstetriciju KBC-a Osijek zanimljive poklone. Naime, budći da su svijet ugledali 27. veljače, na rođendan “bijelo-plavog” kluba, trener NK Osijeka Zoran Zekić i kapetan Borna Barišić uručili su roditeljima štednu knjižicu sa po 1947 kuna, što simbolizira godinu osnutka osječkog prvoligaša. Uz to, mali su, nadaju se u klubu, budući navijači dobili i prigodne poklone. Roditelji su oduševljeni.

- Ako suprug zbog posla ne ide na utakmice, Lara će ići – rekla je Larina mama Dajana koja je za ovu izvrsnu ideju marketinga NK Osijek čula neki dan, ne znajući da će njezina novorođena beba puhati rođendanske svjećice kad i djelatnici, igrači i navijači NK Osijek. Iznenađen je bio i Ilir Qvani iz Đakova kojem je Dull peto dijete, ali prvi sin.

– I ja sam navijač NK Osijeka već odavno, a ne sumnjam da će biti i Dull – poručio je presretni tata Ilir koji je, zajedno s ostalim roditeljima, zahvalio NK Osijeku na darovima.

Trener Zekić poručio je da projekt “Pokrenimo grad” želi iznjedriti što više navijača.

- Čestitam roditeljima i želim da ostanu živjeti u našem gradu te da se viđamo na tribinama – poručio je Zekić. M. Mihelić

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NEODGOVORNI SUVLASNICI

U zgradi ima tri lokala,
a ne plaća pričuvu!?

2

NOVE VJEŠTINE ZA NOVE IZAZOVE

Liječeni ovisnici educiraju se za tražena zanimanja

3

PODJELA HUMANITARNE POMOĆI U ‘‘RIJECI LJUBAVI’’

Udvostručili pakete života da
nitko za Božić ne bude gladan

oglas