Tehno
SONY PREDSTAVIO XPERIA XZ2 I XZ2 COMPACT

Ultimativno i jedinstveno iskustvo zabave na velikom ekranu s moćnim zvučnicima
Objavljeno 2. ožujka, 2018.

Top-model Xperia XZ2 ima prošireni 5,7-inčni HDR Full HD+ 18:9 zaslon pa se možete potpuno prepustiti svojim omiljenim filmovima i sadržaju uz nevjerojatan prikaz boja i kontrasta. Plus, ne samo da možete gledati postojeći HDR sadržaj, koristeći Sonyjevu BRAVIA TV tehnologiju, X-reality for mobile, već će i pretvoriti sadržaj u kvalitetu blisku High Dynamic Rangeu (HDR) pa čak i kada streamate videozapise dobivate reprodukciju bolje kvalitete i doživljaj poput gledanja filma.

Podešen za ultimativno i jedinstveno iskustvo zabave, XZ2 uključuje novo haptičko iskustvo, dodajući percepcijski osjećaj dodira pa možete osjetiti svoje iskustvo gledanja sadržaja. Oblikovan do savršenstva, XZ2 Compact prati istu filozofiju dizajna kao XZ2 pa ima prekrasno zaobljeno kućište koje vam daje komforan osjećaj korištenja kada držite telefon u ruci.

Veliki favorit u Xperia liniji top-modela, vrhunski kompaktan smartphone, donosi još veće stvari s modelom XZ2 Compact. Pruža zabavu na velikom ekranu na dlanu sa svojim 5-inčnim HDR Full HD+ proširenim zaslonom, što ga čini najkompaktnijim 5-inčnim smartphoneom na svijetu. Sa svojim velikim zaslonom i moćnim stereozvučnicima, dizajniran je da bude ultimativan kompaktan uređaj za zabavu.

Također ima niz vrhunskih nadogradnji koje se mogu naći kod njegova većeg brata XZ2, kao što su Motion Eye 2018 nadogradnje, uključujući 3D Creator za selfije i Full HD Super slow motion kao i vrhunsko fotografiranje. Opremljen je i Sonyjevim tehnologijama za unaprjeđivanje audiokvalitete, kao što su Hi-Res Audio i prednji stereozvučnici za ultimativnu zabavu. M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike