Tehno

Predstavljeni pametni telefoni Samsung Galaxy S9 i S9+
Objavljeno 2. ožujka, 2018.

Redizajnirani Galaxy S9 i Galaxy S9+ s novim dvostrukim otvorom leće koja osnažuje inovativnu kameru za fotografiranje i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, uz Super Slow-mo mogućnost snimanja videosadržaja i personalizirane AR Emoji emojije koji korisnicima omogućavaju da ne propuste ni jedan važan trenutak te da svakodnevicu učine nezaboravnom. Galaxy S9 i S9+ uz snažne stereozvučnike koje je ugodio AKG, Dolby Atmos surround zvuk te beskrajni zaslon s profinjenim rubom - ključnim elementom Samsungove baštine - pružaju poboljšano iskustvo zabave. Osim toga, Galaxy S9 i S9+ donose novu SmartThings aplikaciju koja ujedinjuje Samsungove postojeće IoT usluge u zajedničko, pametno iskustvo. Današnje kamere ne služe više samo snimanju fotografija – tu su kako bismo se povezali i komunicirali. Kako bi se izrazili fotografijama iznimno visoke kvalitete te ispričali vlastite priče, koristeći alate koji im to omogućuju, korisnici žele na pametnom telefonu imati kameru s najmodernijom tehnologijom. Imajući to na umu, uređaji Samsung Galaxy S9 i S9+ donose kamere sa Super Speed Dual Pixel senzorom stvorenim za iznimnu kvalitetu obrade i memorijom za fotografiranje nevjerojatnih fotografija visoke kvalitete. Značajke kamere Galaxy S9 i S9+ uključuju:

Super Slow-mo: Dinamični i usporeni videozapisi koji snimaju do 960 slika u sekundi omogućavaju bilježenje nezaboravnih svakodnevnih trenutaka koji inspiriraju. Galaxy S9 i S9+ pružaju i Motion Detection, inteligentnu značajku koja detektira kretanje u okviru i počinje automatski snimati – svaki korisnik mora napraviti vlastitu postavku snimke. Nakon snimanja Super Slow-mo videozapisa korisnici mogu, između 35 ponuđenih, odabrati pozadinsku glazbu ili dodati melodiju s omiljenog popisa za reprodukciju. Također, korisnici imaju mogućnost jednostavno izraditi, uređivati i dijeliti GIF datoteke dotaknuvši jednog od tri razigrana stila petlje kako bi se snimljeno moglo ponovno gledati.

Galaxy S9 i S9+ bit će dostupni u Hrvatskoj od 16. ožujka 2018., u ponoćnocrnoj, koraljnoplavoj te novoj purpurnoljubičastoj boji. Kupci koji prednaruče svoj Galaxy S9 ili S9+ kod ovlaštenih Samsung partnera do 8. ožujka ostvarit će uštedu do 3000 kuna prilikom otkupa starog telefona za novi Galaxy te će ga dobiti na kućnu adresu tjedan dana prije početka prodaje. Oni koji novi Galaxy prednaruče od 9. do 15. ožujka, također će ostvariti uštedu prilikom otkupa starog telefona, a novi će preuzeti na dan početka prodaje, 16. ožujka.M.R.

Najčitanije iz rubrike