Sport
ISTRA 1961

Što se nas tiče, bolje da se igra
Objavljeno 1. ožujka, 2018.

Dopuste li vremenski uvjeti pulski nogometni prvoligaš sutra u 18 sati ugostit će Cibaliju, u sklopu 24. kola Prve HNL. Nakon povuci-potegni oko susreta u Zaprešiću, na koncu je ogled Intera i Puljana prebačen za 7. ožujka pa će ovaj ogled s Vinkovčanima biti treći u nastavku sezone. No, s obzirom na vremenske (ne)prilike koje vladaju u kontinentalnom dijelu Hrvatske postoje naznake da bi se i ovo kolo moglo prebaciti za neki drugi termin. Pitanje je bi li to Puljanima ovoga trenutka odgovaralo?

- Mislim da zasad nema nikakvog razloga da se naša utakmica odgodi. Teren jest malo zamrznut, ali najavljen je porast temperature i kiša. Znam da su neke utakmice upitne, ali što se nas tiče, bolje da se igra. Zbog odgode susreta s Interom izgubili smo ritam, a sad nas očekuju četiri utakmice u dva tjedna. Zato je bolje da sada igramo, nego da potom imamo tri utakmice u tjedan dana - rekao je trener Istre 1961 Darko Raić-Sudar, koji je jesenas uoči prvenstvene i potom Kup utakmice s Cibalijom zajedno s momčadi proveo u Ivankovu.

Znakovito, od danas će biti u prodaji i ulaznice za susret s Cibalijom. Blagajna kod sjeverne tribine stadiona “Aldo Drosina” radit će od 15 do 18 sati. G.I.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike