Osijek
HOPGD “ZRINSKI”

Predsjednik Dragutin Grabrović
Objavljeno 1. ožujka, 2018.

Hrvatsko obrtničko pjevačko i glazbeno društvo “Zrinski” održalo je početkom tjedna svoju izvanrednu skupštinu. Dosadašnji je predsjednik Zdravko Jukić dao ostavku te je, stoga, morala biti održana izvanredna skupština. Za novog je predsjednika izabran Dragutin Grabrović, inače dugogodišnji član Zrinskog. Za novog je člana Uprave izabran i Jurica Antunović, predsjednik Udruženja obrtnika Osijek. Oba kandidata izabrana su jednoglasnom odlukom Skupštine.

Grabrović je u svom nastupnom govoru istaknuo potrebu maksimalnog zauzimanja za očuvanje društva. “Što zbog 122. godišnje tradicije i potrebe da takvo društvo opstane na zadovoljstvo brojnih ljubitelja glazbe koju društvo njeguje. Ja ću sa svoje strane učiniti sve da društvo opstane i nastavi djelovati u kulturi grada, pa i šire. Ali, i od svih subjekata očekujem maksimalno zauzimanje na tom planu”, ne skriva novi predsjednik.

Skupštini su, kao gosti, nazočili Drago Šerić, predstavnik Grada Osijeka, Ivan Glavaš, uime umirovljenih, i Tomislav Ivandija, uime aktivnih obrtnika. D.Ku.

Možda ste propustili...

PROJEKT DOKKICE

I tata je važan

DR. KOLARIĆ NE VRAĆA SE U DOM ZDRAVLJA

Do dolaska nove fizijatrice rade zamjene iz KBC-a

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PROSVJED ZBOG TROVANJA ŽIVOTINJA

U ponedjeljak se očekuju rezultati analize bijele supstance!

2

KRAJ SNA O POSLU DO MIROVINE

Čak 92 posto zaposlenih posao dobilo na određeno

3

PREURANJENO VESELJE RODITELJA VRTIĆARACA

Zasad ništa od niže cijene dok je dijete na “bolovanju”

oglas