Osijek
UZ ROĐENDAN NK-A OSIJEK

Ana, Lara, Ivano i Dull najmlađi su bijelo-plavi
Objavljeno 1. ožujka, 2018.
“Najljepši poklon gradu na Dravi je kad se rodi mali bijelo-plavi!”, moto je darivanja beba

Kad danas predstavnici NK-a Osijek uđu u Kliniku za ginekologiju i opstetriciju Kliničkog bolničkog centra Osijek, posjetit će četiri bebe – Anu Lijić, Ivana Putnika, Laru Ivić i Dulla Qvanija. Oni su se, naime, rodili 27. veljače, na 71. rođendan nogometnog kluba, u kojem su za tu prigodu osmislili neobično, ali hvalevrijedno darivanje. Naime, svaka od četiriju novorođenih beba bit će darivana štednom knjižicom na kojoj će biti točno 1947 kuna, a iznos označava godinu osnutka NK-a Osijek. Također, dobit će članske iskaznice mini Bijelo-plavog kluba, a bit će nagrađeni i prigodnim darovima.

- Dogovorili smo s očevima dolazak u bolnicu u 15 sati i veselimo se što ćemo rođendan proslaviti i na taj način. Inače, moto je ove akcije “Najljepši poklon gradu na Dravi je kad se rodi mali bijelo-plavi!”, a temelj svega je projekt “Pokrenimo grad”. Želimo slaviti budućnost, naše nove naraštaje u bijelo-plavom gradu, stoga smo htjeli darivati naše najmlađe, a možemo reći i potencijalne navijače. Tim ćemo darivanjem zaokružiti lijepu priču u vezi s našim rođendanom – kaže Alen Nađsombat, direktor marketinga NK-a Osijek, iznenadivši se kad smo mu rekli da su dvije od četiriju rođenih beba iz Osijeka, a druge dvije nisu. Naime, roditelji Lare Ivić žive u Koritni, a roditelji Dulla Qvanija su iz Đakova. Nađsombat ističe kako adresa stanovanja nije problem jer se projekt “Pokrenimo grad” ne odnosi samo na Osijek nego i na sve slavonske županije.

- Ipak je 4:0 za nas jer su nam važni svi mali Slavonci i Baranjci – u nogometnom je žargonu komentirao Nađsombat te dodao: - Nadamo se da ćemo za nekoliko godina na tribinama vidjeti Laru, Ivana, Anu i Dulla.

Marija MIHELIĆ
STALNA SURADNJA S MLADIMA

Da je suradnja NK-a Osijek i mladih kontinuirana, Nađsombat je potvrdio podsjećajući na prošlogodišnje slavlje 70. rođendana, kada su okupili pjevače, gimnastičare, grafitere i građane brojnih drugih zanimanja. Kontinuirana je i suradnja s Domom Klasje, ali i sa svim mladima te ističe kako mu je drago što najmlađi dolaze na tribine i bodre navijače.

- Akcija darivanja novorođenih beba samo je daljnje nastojanje da što više mladih privučemo na stadion - zaključio je Nađsombat.

1947

kuna dobit će na dar svaka beba rođena u KBC-u Osijek 27. veljače. NK Osijek osnovan je, naime, 1947. godine

Možda ste propustili...

RADIONICA ERASMUS STUDENTSKE MREŽE HRVATSKA

Studenti pomagali studentima

POKAZNA VJEŽBA U OSNOVNOJ ŠKOLI ERNESTINOVO

Vatrogasci “spašavali” seosku školu, učenike i djelatnike

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ŠTO SE JELO U KORIZMI

Posno i ukusno, po
bakinim receptima

2

SVEOBUHVATNI PREGLED STAMBENOG FONDA NA SJENJAKU

Među problemima i nelegalni
stanovi na tavanima zgrada

3

PROSLAVA PURIMA U ŽIDOVSKOJ OPĆINI

Prikazan i prigodan film “Priča o Esteri”

oglas