Osijek
UZ ROĐENDAN NK-A OSIJEK

Ana, Lara, Ivano i Dull najmlađi su bijelo-plavi
Objavljeno 1. ožujka, 2018.
“Najljepši poklon gradu na Dravi je kad se rodi mali bijelo-plavi!”, moto je darivanja beba

Kad danas predstavnici NK-a Osijek uđu u Kliniku za ginekologiju i opstetriciju Kliničkog bolničkog centra Osijek, posjetit će četiri bebe – Anu Lijić, Ivana Putnika, Laru Ivić i Dulla Qvanija. Oni su se, naime, rodili 27. veljače, na 71. rođendan nogometnog kluba, u kojem su za tu prigodu osmislili neobično, ali hvalevrijedno darivanje. Naime, svaka od četiriju novorođenih beba bit će darivana štednom knjižicom na kojoj će biti točno 1947 kuna, a iznos označava godinu osnutka NK-a Osijek. Također, dobit će članske iskaznice mini Bijelo-plavog kluba, a bit će nagrađeni i prigodnim darovima.

- Dogovorili smo s očevima dolazak u bolnicu u 15 sati i veselimo se što ćemo rođendan proslaviti i na taj način. Inače, moto je ove akcije “Najljepši poklon gradu na Dravi je kad se rodi mali bijelo-plavi!”, a temelj svega je projekt “Pokrenimo grad”. Želimo slaviti budućnost, naše nove naraštaje u bijelo-plavom gradu, stoga smo htjeli darivati naše najmlađe, a možemo reći i potencijalne navijače. Tim ćemo darivanjem zaokružiti lijepu priču u vezi s našim rođendanom – kaže Alen Nađsombat, direktor marketinga NK-a Osijek, iznenadivši se kad smo mu rekli da su dvije od četiriju rođenih beba iz Osijeka, a druge dvije nisu. Naime, roditelji Lare Ivić žive u Koritni, a roditelji Dulla Qvanija su iz Đakova. Nađsombat ističe kako adresa stanovanja nije problem jer se projekt “Pokrenimo grad” ne odnosi samo na Osijek nego i na sve slavonske županije.

- Ipak je 4:0 za nas jer su nam važni svi mali Slavonci i Baranjci – u nogometnom je žargonu komentirao Nađsombat te dodao: - Nadamo se da ćemo za nekoliko godina na tribinama vidjeti Laru, Ivana, Anu i Dulla.

Marija MIHELIĆ
STALNA SURADNJA S MLADIMA

Da je suradnja NK-a Osijek i mladih kontinuirana, Nađsombat je potvrdio podsjećajući na prošlogodišnje slavlje 70. rođendana, kada su okupili pjevače, gimnastičare, grafitere i građane brojnih drugih zanimanja. Kontinuirana je i suradnja s Domom Klasje, ali i sa svim mladima te ističe kako mu je drago što najmlađi dolaze na tribine i bodre navijače.

- Akcija darivanja novorođenih beba samo je daljnje nastojanje da što više mladih privučemo na stadion - zaključio je Nađsombat.

1947

kuna dobit će na dar svaka beba rođena u KBC-u Osijek 27. veljače. NK Osijek osnovan je, naime, 1947. godine

Možda ste propustili...

KOORDINACIJA SAVJETA MLADIH

Razmjena dobrih praksi

OMILJENI STUDENTSKI KAPELAN

Pater Arek odlazi nakon 12 godina

Najčitanije iz rubrike
oglas