Mozaik
HRVATSKI RADIO

Gost Neale Donald Walsch
Objavljeno 1. ožujka, 2018.

U emisiji “Gladne uši” Drugoga programa Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) danas, 1. ožujka, gostuje proslavljeni pisac Neale Donald Walsch. Autor je 29 knjiga, a njih sedam bilo je na popisu uspješnica New York Timesa. Poznato djelo “Razgovori s Bogom” bilo je čitano diljem svijeta, a obožavatelji Nealea Donalda Walscha i danas pohađaju njegove rasprodane seminare. Ugledni pisac govorit će o svojemu životnom putu od beskućnika, koji je završio na ulici nakon što mu je kuća izgorjela te nakon što je izgubio posao i doživio razvod braka, do svojega današnjega statusa, jednoga od najpoznatijih pisaca.

- Kako se dići nakon pada i kako dočekati sunce nakon kiše, slušateljima Drugoga programa Hrvatskoga radija otkrit će Walsch u iskrenome i intimnome razgovoru, a, između ostaloga, govorit će i o svojemu životu, tragedijama, ali i uspjesima te će objasniti kako su ga ti događaji izgradili u čovjeka koji je danas. Ekskluzivno za “Gladne uši” otkrit će razmatra li kandidaturu za predsjednika i dopustiti da čujemo kako izgleda njegova svakodnevica - ističe voditeljica emisije Antonija Ćosić.

- Jako sam uzbuđen zbog ove emisije i razgovora koji nas sve može obogatiti. U današnje vrijeme, kada nam je više nego ikada prije potrebno duhovno uporište, Neale Donald Walsch na jednostavan, razumljiv i nadasve primjenjiv način otkriva kako i u materijalnome svijetu živjeti duhovne, ispunjene i sretne živote - dodaje urednik emisije Ljudevit Grgurić Grga. Osim na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT – HR 2) sutra s početkom u 10.35 emisija “Gladne uši” bit će dostupna i preko mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi. T.K.

Otkrit će razmatra li kandidaturu za predsjednika i dopustiti da čujemo kako izgleda njegova svakodnevic

Možda ste propustili...

HDU TOP-LISTA FIZIČKE PRODAJE

Album Crvene jabuke najprodavaniji

ANTONIJA ŠOLA ZA CROATIA RECORDS

Objavila je svoj prvi božićni album

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U DJEČJEM VRTIĆU SUNCOKRET

Motomrazovi darivali mališane

2

AUTO MARITEA MISS I MISTER TURIZMA HRVATSKE 2018.

Pobjedniciizbora Emilly Mršić i Sven Vlahoviček

3

SAVRŠENO NOSIVI KOMADI IZ ZIMSKE KOLEKCIJE LANE PULJIĆ

Zima je godišnje doba koje obožavaju baš svi ljubitelji mode