Sport
SLAVKO GOLUŽA TRENER TATRANA:

U Našicama smo bili u boljoj formi
Objavljeno 28. veljače, 2018.

Nije Slavko Goluža jedini Hrvat u Prešovu. U svojoj svlačionici trenutno ih ima čak četvoricu. Vratar Mario Cvitković, zatim Bruno Butorac, koji je možda jedan od ključnih igrača Tatrana. Po vokaciji desno krilo, ali ga Goluža koristi na desnom vanjskom, gdje svojom brzinom i prodorom razbija suparničke zone. Na poziciji pivota su i 21-godišnji Osječanin Ante Babić, kojeg dobro pozna trener NEXE-a Horvat, jer ga je vodio u juniorskoj reprezentaciji. Na crti je i dvije godine stariji Leon Vučko.

- Koliko je NEXE kvalitetan dokazali su pobjedom u EHF kupu u Koperu. Mislim kako će ključna biti agresivnost u obrani. Želimo pobjedu kojom bismo potvrdili pobjedu u Našicama - rekao je Leon Vučko.

Trener Tatrana Goluža ipak smatra kako mu momčad nije u formi kao sredinom listopada prošle godine tada kada su slavili u Našicama. Premda je i onda imao problema.

- Bili smo tada u boljoj formi negoli danas, stoga očekujem tešku utakmicu. Našu šansu vidim u agresivnoj obrani, strpljivom igrom u napadu i u momčadskom duhu. Neće valjati ako pokušavamo sve riješiti individualno - rekao je Goluža. K.L.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA EPSO-U PREOSTALA JOŠ BORBA ZA MEDALJE

Domaćini propuštaju završni vikend

2

PRVA HRVATSKA LIGA NOGOMETAŠICA

Na Kantridi neke nove “zečice”

3

JUNIORSKI OSJEČKI PIŠTOLJAŠKI KVARTET NASTUPIO U GRADSKOM VRTU

Pritisak domaćeg terena imao utjecaja