Sport
MALONOGOMETAŠI PRED NOVIM IZAZOVOM

Osijek Kelme u Dubrovnik s najjačim snagama
Objavljeno 23. veljače, 2018.

Neočekivani trijumf protiv Vrgorca na startu drugog dijela Prve hrvatske malonogometne lige pozitivno je uzburkao duhove u redovima Osijek Kelmea. I zato su Osječani u Dubrovnik, gdje ih večeras čeka susret protiv Squarea, otputovali s najjačim snagama. Puna mobilizacija jasno govori s kakvim su ambicijama na krajnji hrvatski jug otišli “kelmaši”. Square je prvi susjed ispod njih na ljestvici s istim brojem osvojenih bodova, pa nije ni čudno što ga se dočekuje “širom otvorenih očiju”.

- Baš me veseli činjenica što ćemo biti u najjačem mogućem sastavu koji možemo izvesti u ovom trenutku. Square nam je izravni suparnik i u nastojanjima da izbjegnemo 11. mjesto, ali može to biti i u ambicijama za plasman u play-off ako nam se za to ukaže prilika. Uglavnom, za nas je to iznimno važna utakmica - kaže Marin Smoje, trener Osijek Kelmea.

U Gospinom polju predstavit će se jedan novi igrač u osječkoj momčadi Aleksandar Živanović.

- On je svakako pojačanje za nas. Jak je na lopti, a takvih nam igrača nedostaje. S njim ćemo proširiti rotaciju i dobiti neke nove taktičke mogućnosti. Međutim, svoje su redove pojačali i Dubrovčani. Vratio im se iskusni Tomislav Bevanda, a angažirali su i darovitog Blagu Gašpara. Bevanda je posebno neugodan jer je za nas često bio nerješiva zagonetka kad smo igrali u Dubrovniku. Smatram kako će to biti izjednačen susret u kojem ćemo imati priliku doći do pobjede - otkriva Smoje.

Naravno, ako se prilika ukaže, trebat će ju iskoristiti, a s tim su Osječani jesenas znali imati probleme. Na gostovanjima su često bili blizu, ali se nisu baš naosvajali bodova. Možda će se baš u Dubrovniku to promijeniti. D.Keler

PAROVI 13. KOLA

U 13. kolu Prve hrvatske malonogometne lige sastaju se: Square (Duborvnik) - Osijek Kelme, Albona Potpićan '98 - Uspinjača (Zagreb), Vrgorac - Novo vrijeme Apfel (Makarska), Brod 035 - Split Tommy, Futsal Dinamo (Zagreb) - Nacional Zagreb, Alumnus (Zagreb) - Crnica (Šibenik).

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana