Tehno
CANONOVA NOVA KAMERA LEGRIA HF G26

Kompaktna i lako prenosiva za videosadržaje profesionalne kvalitete
Objavljeno 23. veljače, 2018.

Kompaktna i lako prenosiva LEGRIA HF G26 podiže snimanje filmova na novu razinu i nudi širokokutni objektiv od 28,8 mm s 20x optičkim zumom, vrhunskom optikom, mogućnošću snimanja pri slabom osvjetljenju i kružnom blendom s 8 listova koja može stvarati prekrasne kružne efekte bokeha. Videoentuzijasti i filmaši moći će ovom jednostavnom, a moćnom kamerom snimati iznimne zapise u Full HD 50p kvaliteti za sve kreativne potrebe.

LEGRIA HF G26 nudi cijeli niz revolucionarnih značajki kojima osigurava precizno i visokokvalitetno snimanje i u najtežim uvjetima. Inteligentna stabilizacija slike (IS) kompenzira pomake kamere na pet osi, što je ključno za mirno snimanje u pokretu. Zahvaljujući naprednom IS-u, snimljeni su zapisi glatki, čak i uz ekstreman zum. Da bi podržavala Full HD oštrinu, LEGRIA HF G26 nudi trenutačno automatsko fokusiranje koje hitro i precizno prepoznaje mjesto i udaljenost objekta snimanja, pa snimanje superpreciznih Full HD videozapisa nikad nije bilo lakše.

Korisnici mogu s pomoću prekidača s tri položaja jednostavno prelaziti iz ručnog načina rada u automatski ili način Cinema bez promjene pojedinačnih postavki. S optičkim zumom od najviše 20x LEGRIA HF G26 omogućuje kreativno snimanje raznih videozapisa, od širokih kutova do ekstremnih krupnih planova, pri čemu se svi objekti, čak i oni udaljeni, vide u fantastičnoj Fulll HD kvaliteti. S pomoću širokog dinamičkog raspona od 600 posto i prikaza u kojima su označeni objekti visoke važnosti LEGRIA HF G26 snima visokokvalitetan Full HD 50p zapis s jednoliko raspoređenim tonovima i uravnoteženim područjima svjetline brzinom od 35 Mb/s. Krajnji rezultat jesu prekrasne videosnimke izravno s kamere.

Ova je kamera doista pouzdan alat jer ima i dva utora za SD karticu za neprestano snimanje i temeljito sigurnosno kopiranje. LEGRIA HF G26 ima HDMI terminal za cijeli niz naprednih sučelja, uključujući 3,5-milimetarske priključke za slušalice i mikrofon, a tu je i priključak Mini Advanced Shoe. Ugrađeni izlaz za slušalice sa 16 postavki glasnoće zbog preciznosti i ulaz za mikrofon unaprjeđuju audiomogućnosti ovog uređaja i olakšavaju kvalitetno snimanje intervjua i vlogova. Uz ovu bogatu ponudu značajki stvaratelji sadržaja moći će sa sigurnošću ispuniti sve svoje kreativne potrebe.M.R.

Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike